Racing trophy täydennysrehu 20kg

25,90 €
1.3€ / Kilo
Saatavilla verkkokaupasta 9 kpl
Uutuus rehu! Kovassa rasituksessa oleville hevosille.
Lue lisää »
Saatavilla
Ei saatavilla
 • Tilaa ja nouda myymälästä.
 • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
 • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10137843
EAN:
6417679046828

Kampanja: 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa ostaessari verkosta 3.-30.6.2024. Lue lisää.

Noutotilaus tavaratalosta 4 tunnissa - tuutko hakeen?

30 pv ilmainen palautusoikeus.

Nopeat ja monipuoliset toimitukset.

Aina edulliset hinnat.

Racing Trophy on runsaasti energiaa (14 MJ) sisältävä rehu, jonka ravintosisältö on suunniteltu kovassa rasituksessa oleville hevosille.
Suuri osa Racing Trophyn energiasta tulee kasviöljypitoisista raaka-aineista kuten riisileseestä, mikä mahdollistaa korkean energiansaannin päivittäisen väkirehuannoksen pysyessä maltillisena. Hevosen kyky hyödyntää rasvan energiaa aineenvaihdunnassaan on luontaisesti hyvä ja kasviöljypitoisten raaka-aineiden sulavuus on erinomainen. Racing Trophyn kasviöljyt ovat ihanteellinen energian lähde kilpahevosille, joilla on korkea energian tarve. 
Riisilese sisältää yli 65 % riisin ravintoaineista, tehden siitä riisin jyvän ravintoainerikkaimman osan. Raaka riisilese stabiloidaan ja se käy läpi extruder-käsittelyn. Leseen kaikki tärkeät ravintoaineet säilyvät käsittelyprosesseissa. Stabiloidulla riisileseellä on matala glykeeminen indeksi (GI), minkä ansiosta se vapauttaa energiaa hitaasti kuumentamatta hevosta. Tällä on positiivinen vaikutus terveyteen, suoritukseen ja käsiteltävyyteen hyvien ravitsemuksellisten ominaisuuksien lisäksi. 
Riisilese sisältää runsaasti luonnollisia hivenaineita mm. kavioiden, ihon ja karvapeitteen hyvinvointiin edesauttaen karvan vaihtumista ja tervettä karvan kiiltoa. Riisilese sisältää myös runsaasti B-vitamiineja ja luonnon E-vitamiinia sekä gamma orytsanoli -antioksidanttia, jolla on positiivinen vaikutus ruokahaluun, lihaksistoon, palautumiseen ja ruuansulatuskanavaan.
Trophy sisältää myös runsaasti urheiluhevosen tarvitsemaa E-vitamiinia (600mg/kg) ja ruuansulatuskanavan hyvinvoinnista huolehtivaa Progut-suolistoparannetta. Lisäksi se sisältää hyvälaatuisia aminohappoja korkeatasoisesta kotimaisesta perunaproteiinista. Perunaproteiini on yksi perunanjalostusprosessin tuote. Yleisin perunanjalostuksen tuotteista on perunajauho, joka on perunan tärkkelystä. Perunajauhon valmistusprosessissa jäljelle jää solunesteitä ja perunarehua. Solunesteestä on mahdollista erottaa proteiini ja proteiinia saadaan solunesteestä vain 2 %. Prosessointi kuitenkin kannattaa, sillä perunaproteiinin aminohappoprofiili on vertaansa vailla. Näistä syistä perunaproteiini on rehukäyttöön kallis raaka-aine ja siksi sen käyttö rehuissa ei ole ollut kovinkaan yleistä. Perunaproteiinin valkuaispitoisuus on 75 %, tärkkelystä siinä ei enää ole jäljellä.
Racing Trophy sisältää urheiluhevosen tarvetta vastaavasti hivenaineita ja vitamiineja. Tuotteessa on myös luonnollista eli orgaanista seleeniä, joka on samassa muodossa kuin seleeni kasveissa, selenometioniinina. Tässä muodossa seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy varastoitumaan elimistöön.
 • Ruokintasuositus Annostusohje hevoset Litraa/pv
  keskiraskaassa valmennuksessa 3-4
  raskaassa valmennuksessa 5-6

  Päiväannos suositellaan jakamaan 3–4 ruokintakertaan. Laita lisäksi tarjolle suolakivi. Runsaan hikoilun yhteydessä suosittelemme lisäksi elektrolyyttivalmisteen käyttöä. Totuta hevosesi Racing Trophyyn 1–2 viikon aikana. Rehua ei tarvitse kostuttaa. Anna lisäksi riittävä määrä karkearehua.
 • Sisältää runsaasti Energia
 • Sisältää vähän Sokeri
 • Koostumus Ohra, vehnä, kaura, melassileike, mäskijauho, kasviöljy, riisilese, pellavansiemenpuriste, seosmelassi, perunaproteiini, suola, fruktoosi, Progut (Pat. nro EP 1387620), vitamiinit, kivennäiset ja hivenaineet.
 • Ravintoaineet Kosteus 11 %
  Muuntokelpoinen energia 14 MJ/kg ka
  Raakavalkuainen 12,5 %
  Raakarasva 10 %
  Raakakuitu 6 %
  Tuhka 6,8 %
  Tärkkelys 32 %
  Sokeri 4,7 %
  Lysiini 4,8 g/kg
  Kalsium 7,4 g/kg
  Fosfori 4,4 g/kg
  Magnesium 3,8 g/kg
  Natrium 6 g/kg
  K-Vitamiini 4 mg/kg
  Sulava raakavalkuainen 9,1 %
  Rauta 230 mg/kg
  Kupari 35 mg/kg
  Mangaani 45 mg/kg
  Sinkki 110 mg/kg
  Jodi 1,6 mg/kg
  Seleeni 0,28 mg/kg
  Koboltti 0,30 mg/kg
  A-Vitamiini 10 000 ky/kg
  D3-Vitamiini 1000 ky/kg
  E-Vitamiini 600 mg/kg
  B1-Vitamiini 25 mg/kg
  B2-Vitamiini 9 mg/kg
  B6-Vitamiini 5 mg/kg
  B12-Vitamiini 0,03 mg/kg
  Biotiini 0,17 mg/kg
  Niasiini 2 mg/kg
  Foolihappo 4 mg/kg
  C-Vitamiini 375 mg/kg
 • Käyttöohje Päiväannos suositellaan jakamaan 3–4 ruokintakertaan. Laita lisäksi tarjolle suolakivi. Runsaan hikoilun yhteydessä suosittelemme lisäksi elektrolyyttivalmisteen käyttöä. Totuta hevosesi Racing Trophyyn 1–2 viikon aikana. Rehua ei tarvitse kostuttaa. Anna lisäksi riittävä määrä karkearehua.
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet