Tamo betoninkovetuskaapeli 20m 735w

Tamo betoninkovetuskaapeli betonin kovettamiseen ja kuivattamiseen.
Lue lisää »
29,90 €
Saatavilla verkkokaupasta 3 kpl
Saatavilla
Ei saatavilla
 • Tilaa ja nouda myymälästä.
 • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
 • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10154679
EAN:
6420613777832
 • Varmista saatavuus tekemällä noutotilaus tavarataloon. Noudettavissa 4 h kuluessa. Ei keräilymaksua! Lue lisää
 • Muut toimitustavat alk. 5,90 € Lue lisää
 • 30 pv ilmainen palautus – Lue lisää
 • Avaa FIRMA-tili ja osta tavaratalosta laskulle – Lue lisää

Tamo betoninkovetuskaapelit ovat suunniteltu erityisesti betonin kovettamiseen ja kuivattamiseen, tarjoten tehokkaan ja luotettavan ratkaisun rakentajille ja asentajille.

Tämä älykäs lämmityskaapeli on suunniteltu taistelemaan betonivalun jäätymistä vastaan ja samalla nopeuttamaan betonin kuivumisprosessia, varmistaen laadukkaat lopputulokset vaativimmissakin olosuhteissa. Betoninkovetuskaapelin eri pituudet tarjoavat joustavuutta erilaisten työmaiden tarpeisiin.

Kaapelin liitäntäpistoke mahdollistaa nopean ja vaivattoman asennuksen, säästäen aikaa ja vaivaa. Tämä ratkaisu toimii betonivalun sisällä vastuskaapelina, ja käytön aikana kaapelin sisäosa lämpenee jopa 200 asteeseen. Sen pinnalla oleva eristekerros eristää tehokkaasti lämmityskaapelin sisäosan, pitäen lämpötilan lämmityskaapelin eristeen pinnalla noin 60 asteessa, mikä varmistaa turvallisen ja tehokkaan käytön.

Kun betonin kovettuminen on saavutettu, betoninkovetuskaapelia voidaan hyödyntää monipuolisesti myös muiden rakennusvaiheiden aikana. Se toimii ensin peruslämmönlähteenä ja lattiakuivattajana, tarjoten tehokasta lämmitystä rakennusvaiheessa.

Lopullisen rakentamisen kynnyksellä, ennen lattiapäällysteen asentamista, kaapelia voidaan käyttää uudelleen varmistaaksemme optimaalisen kuivuuden tason. Tämä ratkaisu ei vaadi erillisiä muuntajia, sillä tarvitaan ainoastaan yksi 230V pistotulpalla varustettu kytkentäpää, mikä tekee asentamisesta sujuvaa ja nopeaa suoraan betoniraudoituksen päälle työmaalla.

Yhteenvetona betoninkovetuskaapelimme tarjoaa luotettavan, tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun ammattilaisten tarpeisiin. Sen avulla voit saavuttaa laadukkaita lopputuloksia betonitöissä, taistellen jäätymistä vastaan ja nopeuttaen kuivumisprosessia. Valitsemalla betoninkovetuskaapelin valikoimastamme saat käyttöösi innovatiivisen ja käytännöllisen työkalun, joka tehostaa työskentelyäsi ja varmistaa laadukkaan lopputuloksen kaikissa vaiheissa rakennusprosessia.

 • Pituus 20 metriä
 • 735W
 • 230 V
 • Takuu 12 kk

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet