Poranterät ja reikäsahat

Porakone on kodin monipuolinen apulainen, jolle voi tulla tarvetta monenlaisissa askareissa. Porakoneen avulla voi esimerkiksi kiinnittää taulut tai verhotangot seinään, vaihtaa kaappien ovien kahvat tai saranat tai koota uusia huonekaluja. Lisäksi porakoneesta voi olla apua myös ulkotiloissa, kuten vaikkapa piha-aidan tai puutarhakalusteiden korjauksessa. Akkuporakone on tänä päivänä erittäin suosittu porakonemalli, ja akkuvirralla toimiva porakone on arjen pelastaja myös paikoissa, joissa ei ole saatavilla sähkövirtaa. Iskuporakone taas on varustettu iskutoiminnolla, ja sillä poraaminen onnistuu kovaankin seinään huomattavan suurella iskutiheydellä.

Kätevät ja kattavat poranteräsarjat ja reikäsahasarjat

Porakoneeseen on saatavilla erilaisia vaihtoteriä. Kiviporanterän kärki on muotoiltu siten, että terä sopii esimerkiksi kiven, tiilen, muurausten ja kevyen betonin poraamiseen. Vankemmasta betonista puolestaan selviytyy erityisesti betonille suunniteltu betoniporanterä. Toinen vaihtoehto betonista selviytyvästä poranterästä on timanttiporanterä, jota voi käyttää niin betonin ja betoniharkkojen kuin luonnonkiven ja tiilen poraamiseen. Puuporanterä on optimaalinen valinta puumateriaalien poraamiseen ja metalliporanterä puolestaan on suunniteltu selviytymään metalleista. Kun porakoneeseen on tarve saada erilaisia teriä, poranteräsarja on kattava pakkaus, joka tarjoaa poranteriä useampiin poraustarpeisiin.

Reikäsaha on porakoneeseen kiinnitettävä, kätevä ja monipuolinen työkalu tilanteisiin, joissa porakoneen terällä ei pystytä saamaan aikaiseksi tarpeeksi suurta reikää. Reikäsahalla onnistuu sahata erikokoisia reikiä, ja saatavilla on erilaisia sahavaihtoehtoja. Reikäsahan voi valita työstettävän materiaalin mukaan, ja niitä löytyy niin puulle, lastulevylle, metallille, muoville kuin laatoille sopivina malleina. Reikäsahat eroavat toisistaan hammastuksiltaan ja materiaaleiltaan. Reikäsahasarja on kattava paketti, joka tarjoaa kerralla käyttöön useampia eri materiaalien työstämiseen sopivia reikäsahoja.

Varustaudu kodin vaihteleviin poraustarpeisiin hankkimalla monipuolinen poranteräsarja tai reikäsahasarja Puuilosta. Osta kerralla molemmat ja saat aina tehtyä tarvitsemasi kokoisia reikiä haluamiisi paikkoihin. Samalla kertaa täydennät meillä näppärästi myös muut tarvitsemasi käsityökalut, kuten esimerkiksi puukot, höylät, viilat ja taltat. Meiltä hankit työkälusi taatusti järkihintaan. Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan työkalujen tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla. Tervetuloa ostoksille joko verkkokauppaamme tai myymälöihimme, joita löytyy 30 ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet