Puukot, höylät, viilat ja taltat

Puukot, höylät ja taltat tarjoavat laadukasta jälkeä

Olit sitten verstaalla, työmaalla tai mökillä, on työskentely mukavampaa laadukkailla välineillä. Löydät meiltä laadukkaat puukot ja katkoteräveitset, jotka kestävät jatkuvaa käyttöä. Puutöitä varten oleellinen apu on taltat, joista löydät monipuolisesti eri malleja. Ohentamiseen ja höyläämiseen saatavilla on helppokäyttöisiä käsihöyliä. Puun työstämiseen oivia vaihtoehtoja ovat myös kaiverrustaltat sekä vuolupuukot. Oli tarpeesi minkälainen tahansa, löydät Puuilosta oikeat välineet visiosi toteuttamiseen!

Puukot ja katkoteräveitset leikkuutarpeisiin

Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia puukkoja rakennusalan ja teollisuuden tarpeisiin. Puukkoja on saatavana eri kokoisina sekä eri materiaaleista valmistettuna. Yleispuukkojen lisäksi saatavilla on myös erikoispuukkoja, kuten talttapuukkoja tai puukkoja turvakärjellä. Esimerkiksi Morakniv-puukoissa on suuret kahvat, jotka helpottavat työskentelyä ja parantavat otetta. Puukko on helppo ripustaa muovitupista vyöhön tai nappiin. Saatavana on myös katkoteräveitsiä ja mattoveitsiä, joilla leikkaaminen sujuu nopeasti ja turvallisesti. Laadukkaita mattoveitsiä on saatavana useilta eri merkeiltä. Mattopuukkoja on saatavana eri terän leveyksillä, ja löydät valikoimistamme myös vaihtoterät helposti. Lisäksi löydät meiltä monipuoliset askarteluveitsisarjat.

Laadukkaat höylät ja viilat edullisesti

Höylät ovat käteviä välineitä höyläykseen, ohentamiseen ja epätasaisten puupintojen tasoittamiseen. Käsihöylissä on säädettävä syvyys, ja niiden avulla saat aikaan puupinnan, joka näyttää ja tuntuu hyvältä. Timanttiviilojen avulla pystyt viilaamaan tarkasti erilaisia kappaleita. Erimuotoisten viilojen avulla myös pienet ja vaikeanmuotoiset kappaleet onnistuvat. Timanttiviilalla voi teroittaa esimerkiksi muita kodin teriä. Timanttiviiloja on saatavana yksittäiskappaleita sekä sarjoina.

Oikeat taltat timpurintöihin

Taltta on käsityökalu, jota käytetään erityisesti puutöissä. Taltalla on mahdollista tehdä esimerkiksi uria, koloja ja kaiverruksia. Talttoja myydään erikokoisina, niin sarjoissa kuin yksittäispakkauksissakin. Vaihtoehtoina ovat tasataltat sekä kourutaltat. Laadukkaat taltat sopivat niin ammattilaisille kuin harrastelijoillekin. Sorvitaltat ovat yleinen vaihtoehto puun sorvaamiseen. Lisäksi saatavana on kaiverrustalttoja sekä tuurnasarjoja. Lisäksi saatavana on nahkalävistimiä reikien tekemiseen nahkaan sekä lasiveitsiä lasin ja ikkunalevyjen leikkaamiseen.

Löydät valikoimistamme laadukkaat ja näppärät puukot, höylät sekä taltat. Mikäli hakusessa on tyylikkäämpi puukko esimerkiksi lahjaksi, erätarvikevalikoimastamme löydät laajan valikoiman puukkoja ja taittoveitsiä. Katso myös muutkin käsityökalut sujuvaan työskentelyyn. Tilaa helposti tuotteet kotiovellesi verkkokaupastamme vuorokauden ympäri, tai tule käymään yli 30 myymälässämme, joissa asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään oikeat välineet juuri sinulle!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet