Hevosen rehut

Hevosen oikeanlainen ruokinta on erittäin tärkeä seikka hevosen optimaalisen terveyden ylläpitämisen kannalta. Tästä syystä hevosrehun valintaan kannattaa kiinnittää tarkkaa huomiota. Hevosrehuja on tänä päivänä saatavana monissa eri lajikkeissa ja hevosten vaihteleviin tarpeisiin kehitettyinä versioina. Esimerkiksi rehukaura on suosittu hevosrehu, jota käytetään paljolti hevosten ruokinnassa.

Esimerkkejä laadukkaista hevosrehuista

Black Horse -rehut edustavat kotimaisia hevosrehuja, ja tältä tuotemerkiltä löytyy laaja valikoima rehuja erilaisiin tarpeisiin. Nämä puhtaista suomalaisista raaka-aineista valmistetut rehut ovat monen hevosen omistajan suosikkivalintoja.

Black Horsen laadukkaat rehut lisäävät hevosten hyvinvointia. Black Horse -rehut ovat kotimaisia luotettavia tuotteita, valmistettuna maailman puhtaimmista raaka-aineista. Kotimaassa tapahtuva tuotekehittely takaa sen, että rehumme ovat suunniteltuja täydentämään kotimaisen karkearehun tarpeita. Tuotteita ovat olleet kehittämässä useat eläinlääkärit ja ammattilaiset. Black Horse on ollut suomalainen edelläkävijä hevosten ruokinnas­sa jo vuodesta 1982. Tänäkin päivänä sarjaa kehi­tetään ja valmistetaan samoilla peri­aatteilla ajatellen yksilöllisten hevosten kokonaisvaltaista ruokintaa erilaisissa elämänvaiheissa, varsasta senioriin ja kilpahevosiin.

Toinen oiva esimerkki kotimaisesta osaamisesta ovat Suomessa suunnitellut ja kehitetyt Racing-rehut, jotka käyvät läpi tarkan laadunvarmistusprosessin. Tasalaatuisten Racing-rehujen koostumus tunnetaan tarkasti, ja tuotemerkin täydennysrehuihin on lisätty jo valmiiksi ne kivennäisaineet, hivenaineet ja vitamiinit, joita hevonen tarvitsee. Monipuolisen koostumuksen omaavissa rehuissa käytetään lajikkeesta riippuen esimerkiksi kasviöljyä, melassia ja melassileikettä. Erityisen Expander-kypsennyksen ansiosta nämä rehut tarjoavat erinomaisen maittavuuden ja sulavuuden, korkean hygieniatason sekä ravintoaineiden optimaalisen imeytyvyyden.

Krafft-rehut ovat erinomainen esimerkki pohjoismaisista laadukkaista rehumerkeistä, ja Krafftin valmistamien hevosrehujen tuotekehitys on maailman huippuluokkaa. Perusrehujen lisäksi Krafft valmistaa myös erikoisrehuja erilaisten ruokinnallisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen sekä erityisiä rehuseoksia kilpahevosille. Kyseessä on pohjoismaisten hevosrehujen markkinajohtaja, jonka valmistamia tuotteita arvostetaan kaikkialla Euroopassa. Lajikkeesta riippumatta Krafft-rehut valmistetaan hevosen herkkää ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa sekä vatsaa ja suolistoa silmällä pitäen.

Puuilosta ostat kätevästi hevoselle laadukkaat rehut, kuten Black Horse –rehut, Krafft-rehut ja Racing-rehut. Samalla käynnillä päivität meillä kuntoon myös uusintaa kaipaavat hevostarvikkeet. Täydennä hevosesi tarpeet joustavasti joko verkkokaupastamme tilaamalla tai ostamalla ne jostakin yli 30 tavaratalostamme, joita löytyy ympäri Suomen. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan tarkemmin kattavaan tuotevalikoimaamme kutakin tuotekuvaa napsauttamalla, ja näet samalla myös tuotteiden saatavuuden kussakin tavaratalossamme. Tervetuloa Puuiloon hankkimaan hevosellesi rehut ja tarvikkeet, jotka ovat sekä laadustaan tunnettuja että hinnaltaan kilpailukykyisiä!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet