Arvokkaan omaisuuden suojaaminen vaihtelevalta säältä on huomattavan tärkeää. Pressutalli ja pressuhalli tarjoavat asianmukaisen suojan esimerkiksi työkoneille, työkaluille sekä rakennus- tai remonttitöiden aikana tarvittaville rakennustarvikkeille. Pressun alla arvokkaat koneet ja työkalut pysyvät kätevästi kuivina sadekuurojen yllättäessä. Lisäksi pressukatos suojaa koneita, työkaluja ja rakennusmateriaaleja myös likaantumiselta ja auringon UV-säteilyltä. Pressukatoksen alla omaisuutta on myös kätevä säilyttää hyvässä järjestyksessä, sillä katoksen alle voi pystyttää esimerkiksi erilaisia tarvikehyllyjä. Näin vältyt siltä, että tärkeät työkalusi ja arvokkaat koneesi lojuisivat pitkin poikin pihamaalla.

Puuilosta asianmukaiset suojat koneille, työkaluille ja ajoneuvoille

Pressutalli tai pressuhalli on aina toimiva ratkaisu kaikenlaiseen suojaukseen ja säilyttämiseen, kun autotalliin ei saada mahtumaan kaikkea tarvittavaa, tai kun sellaista ei ole käytettävissä. Kestävä ja vankka pressupeite kestää erinomaisesti kosteutta sekä vaihtelevia sääolosuhteita, joiden armoille arvokasta omaisuutta ei haluta jättää. Pressulla varustettuja suojia on saatavilla erikokoisina malleina, joten sellaisen hankinnassa liikkeelle kannattaa lähteä tarvittavan säilytystilan suuruudesta.

Autokatos eli autoteltta puolestaan tarjoaa ihanteellisen suojan autoille ja muille ajoneuvoille. Autokatos on suunniteltu tarjoamaan riittävä säilytystila erilaisille ajoneuvoille. Pressutallien ja pressuhallien tapaan myös autokatos voidaan hankkia omiin säilytystarpeisiin sopivassa koossa. Autoteltta voi olla mallinsa puolesta joko yläosastaan pyöreän mallinen kaariteltta tai harjakatolla varustettu. Sekä kaariteltta että harjamallinen katos ovat molemmat toimivia säilytysratkaisuja erilaisille ajoneuvoille, ja valinnan voi tehdä muotoilun osalta sen mukaan, mikä malleista miellyttää eniten omaa silmää tai sopii parhaiten pihapiirin ilmeeseen.

Puuilon verkkokaupasta ja myymälöistä hankit kätevästi kestävät ja laadukkaat pressutallit ja autokatokset – tietysti edulliseen hintaan. Katosostoksilla ollessasi voit myös samalla hankkia meiltä tarvitsemasi pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet pihasi tai puutarhasi kukoistamisen varmistamiseksi. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme monipuolisesti erilaisia pihasi toimivuutta parantavia tuotteita sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Tervetuloa tutustumaan sivustollamme yksityiskohtaisempiin tuotekuvauksiin – tuotekuvaa napsauttamalla pääset myös kätevästi selvittämään valikoimamme sisältämien tuotteiden saatavuuden yli 30 myymälässämme. Tervetuloa tekemään onnistuneita ostoksia Puuiloon!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!