Puutarhateltat, -katokset ja -suojat

Erilaiset puutarhakatokset, kuten pergolat ja pop up -teltat, ovat tervetulleita suojan tarjoajia kesäkauden juhliin ja muuhun ajanviettoon. Katoksen alla voi vaikkapa lukea lempikirjaa mukavassa tuolissa tai nauttia lounasta perheen kesken. Katoksen alle voi nopeasti sujahtaa suojaan pienen kesäisen sadekuuron yllättäessä ja pysyä kuivana ilman, että sadetta täytyisi paeta sisätiloihin. Lisäksi puutarhakatos tai telttakatos on myös erinomainen keino varmistaa, että juhlissa tai vaikkapa grillausillassa tarjottavat herkut pysyvät suojassa sateelta. Etenkin Suomessa kesäsää voi vaihtua hetkessä, joten asianmukainen katos on aina kannattava ratkaisu. Jollei sadekuuro yllätäkään juhlien aikana, katos tarjoaa miellyttävän suojan auringonpaisteelta sekä juhlavieraille että tarjottaville. Ja kun laadukkaan puutarhakatoksen on kerran hankkinut, sitä voi käyttää vuodesta ja juhlasta toiseen. 

Erilaiset puutarhakatokset ja puutarhateltat Puuilosta 

Pergola on puutarhakatos, jonka sisään vedettävä kattojärjestelmä tarjoaa tarvittaessa varjoa auringon paahtaessa tai suojaa sadekeleillä. Kätevä ja nopeasti pystytettävä telttakatos puolestaan on niin kutsuttu pop-up-teltta, joka sekin tarjoaa suojaa katollaan. Pelkistetty pop up -teltta on myös varustettavissa erikseen hankittavilla irtoseinillä. Näppärästi paikoilleen kiinnitettävät irtoseinät suojaavat teltan sisältöä sivuilta puhaltavalta tuulelta, sateelta sekä auringonpaisteelta. Erillisiä irtoseiniä hankkimalla ne voi halutessa kiinnittää kätevästi paikalleen telttaan vasta sään alkaessa näyttää huononemisen merkkejä, tai vaihtoehtoisesti teltta voidaan varustaa irtoseinillä jo ennen juhlia tai kokoontumista. 

Puutarhakatoksiin lukeutuu myös ovikatos, joka kiinnitetään terassin tai kuistin oven päälle. Jos tarpeen ei ole hankkia pihamaalle erillistä pergolaa tai pystyttää pop up -telttaa, ovikatos voi olla riittävä ratkaisu tilanteisiin, joissa ulko-ovella halutaan vain käydä haukkaamassa raitista ilmaa sadesäällä. Lisäksi ovikatos tarjoaa myös suojaa paahtavalta auringonpaisteelta. 

Kun etsinnässä on toimiva ja monipuolinen puutarhakatos, Puuilosta löydät tarvitsemasi. Ostoksilla ollessasi katsothan läpi myös valikoimamme pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet täydentääksesi pihasi katoksen lisäksi myös muilla viihtyvyyttä parantavilla ratkaisuilla. Meiltä ostat aina tarvitsemasi puutarhatuotteet edulliseen hintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin jopa yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioidessasi nautit nopeasta toimituksesta. Tervetuloa Puuiloon tekemään laadukkaita hankintoja sujuvasti! 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet