Kattopelti ja kattohuopa

Ehjä ja vuotamaton katto on jokaisen rakennuksen elinehto. Olipa kyseessä uuden talon rakentaminen tai vanhan kunnostaminen, laadukkaaseen kattoon onkin erityisen tärkeää panostaa. Toiset haluavat taloonsa kevyen, mutta kestävän peltikaton, kun taas toisten valinnaksi osuu hiljaisesta huopamateriaalista koostuva huopakatto. Molemmat näistä onnistuu tehdä kestäviksi ja pitkään palveleviksi, kunhan tulee hankkineeksi laadukkaat kattopellit tai laadukasta kattohuopaa.

Kattohuopa ja kattopellit kätevästi Puuilosta

Huopakatto on jokaisen hiljaisuutta arvostavan valinta oman talon kattomateriaaliksi. Kattohuopalaatoissa on yleensä huovan kiinnitykseen käytettävä liimapinta kunkin laatan alapuolen reunassa, ja sen saa esille repimällä muovikalvon irti liimapinnan päältä. Kattohuovan – toiselta nimeltään bitumikatteen – sirotepinta on luistamaton, minkä ansiosta huopakatolla liikkuminen on suhteellisen turvallista ja vaivatonta.

Erilaiset kattopellit puolestaan ovat kestäviä valintoja kattomateriaaliksi. Kevyen koostumuksensa ansiosta kattopellit ovat helposti asennettavissa, minkä lisäksi valmiin peltikaton talon rakenteille aiheuttama kuorma on muita katevaihtoehtoja pienempi. Olitpa aikeissa rakentaa peltikaton tai huopakaton, muista hankkia myös reunapeltiä. Reunapeltiä käytetään molempiin kattotyyppeihin, ja niitä on saatavilla erikseen sekä kattohuopaan että kattopelteihin sopivina malleina. Myös harjapelti ja päätyräystäspelti ovat tärkeitä hankintoja ennen katon rakentamiseen ryhtymistä.

Kun eteen tulee katon rakentamisen tai remontoinnin tarve, oikeanlaisten kattomateriaalien avulla katon asennustyö sujuu muitta mutkitta. Kattopellit, kuten reunapelti, sekä kattohuopa löytyvät helpoimmin ja kätevimmin Puuilosta. Samalla kertaa hankit meiltä näppärästi myös muun muassa katon turvallisuutta parantavat kattoturvatuotteet, joiden ansiosta uudella katolla voi liikkua turvallisin mielin. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan valikoimastamme löytyvien erilaisten kattomateriaalien ominaisuuksiin näppärästi kutakin tuotekuvaa klikkaamalla. Samalla saat myös näkyville kunkin tuotteen myymäläsaatavuuden. Tervetuloa nauttimaan sujuvasta kaupanteosta joko ympäri vuorokauden palvelevassa verkkokaupassamme tai jossakin yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet