Whiskas 1+ häränlihaa 800g

4,99 €
6.24€ / Kilo
Saatavilla verkkokaupasta 12 kpl
Saatavilla
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10042900
EAN:
5900951294013

Noutotilaus tavaratalosta 4 tunnissa - tuutko hakeen?

30 pv ilmainen palautusoikeus.

Nopeat ja monipuoliset toimitukset.

Aina edulliset hinnat.

Whiskas ymmärtää kissasi luonnolliset tarpeet ja mieliteot. Siksi Whiskas 1+ on täysipainoinen ja ravitseva ruoka, joka tarjoaa tasapainoisessa suhteessa vitamiineja ja kivennäisaineita ja antaa aikuiselle kissallesi parhaan mahdollisen huolenpidon. Auttavat puhdistamaan hampaat hankaamalla hellästi. Koostumus auttaa tukemaan virtsateiden terveyttä. Omega 6 -rasvahapot ja sinkki auttavat tukemaan nahan ja turkin hyvinvointia. A-vitamiini on tärkeää hyvälle näkökyvylle.

Kehitetty yhteistyössä WALTHAM-ravitsemustieteilijöiden ja eläinlääkäreiden kanssa.

  • Ruokintasuositus 3 kg: 45 g kuivaruoka tai 15 g kuivaruoka + 1 1/2 annospussi 4 kg: 55 g kuivaruoka tai 15 g kuivaruoka + 2 annospussi 5 kg: 55 g kuivaruoka tai 25 g kuivaruoka + 2 annospussi. Suosittelemme käyttämään ruokinnassa kuivaa ja kosteaa WHISKAS®-täysrehua. Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana samalla muuttaen annoskokoa kissasi tarpeiden mukaiseksi. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Lisätietoja kissan ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa.
  • Koostumus Koostumus: viljaa, liha- ja eläinperäisiä tuotteita (29%, josta 4% härkää punaisissa nappuloissa*), rasvoja ja öljyjä, kasviperäisiä tuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä, kivennäisiä, kasviksia (josta 0.5% kuivattua porkkanaa (vastaa 4% porkkanaa) oransseissa nappuloissa ja 1% kuivattua hernettä (vastaa 4% hernettä) vihreissä nappuloissa*). *Punaisia nappuloita on tyypillisesti 49% tuotteesta ja oransseja ja vihreitä nappuloita kumpiakin tyypillisesti 8% tuotteesta.
  • Ravintoaineet Ravintoainekoostumus (%): valkuaista: 30.0; rasvapitoisuus: 11.8; epäorgaaninen aines: 8.9; raakakuitua: 1.7; omega-6-rasvahappoja: 2.4
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet