Whiskas 1+ sterile kanaa 800g

4,99 €
6.24€ / Kilo
Saatavilla verkkokaupasta 11 kpl
Saatavilla
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10042901
EAN:
5900951305702

Noutotilaus tavaratalosta 4 tunnissa - tuutko hakeen?

30 pv ilmainen palautusoikeus.

Nopeat ja monipuoliset toimitukset.

Aina edulliset hinnat.

Kastroidut ja steriloidut kissat voivat olla alttiimpia virtsatieongelmille. Whiskas Sterile on valmistettu huolella laadukkaista raaka-aineista, jotka eivät ainoastaan maistu herkullisilta vaan täyttävät myös steriloitujen ja kastroitujen kissojen ruokavalion vaatimukset ja auttavat tukemaan virtsateiden terveyttä.
  • Ruokintasuositus 3 kg: 35 g kuivaruoka tai 15 g kuivaruoka + 1 annospussi 4 kg: 45 g kuivaruoka tai 10 g kuivaruoka + 1 1/2 annospussi 5 kg: 55 g kuivaruoka tai 20 g kuivaruoka + 1 1/2 annospussi. Suosittelemme käyttämään ruokinnassa kuivaa ja kosteaa WHISKAS®-täysrehua. Vaihda uuteen ruokaan vaiheittain useamman päivän aikana samalla muuttaen annoskokoa kissasi tarpeiden mukaiseksi. Vähennä päivittäistä annosta, jos kissa on ylipainoinen. Lisätietoja kissan ruokinnasta kotisivuiltamme tai kuluttajapalvelusta. Varmista, että raikasta vettä on aina saatavilla. Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivassa paikassa.
  • Koostumus Viljaa (josta vehnää 4%), liha- ja eläinperäisiä tuotteita (28%, josta 4% kanaa vaaleanruskeissa nappuloissa*), kasviperäisiä tuotteita (josta kuivattua juurikasmassaa 2%), kasvivalkuaistiivisteitä, rasvoja ja öljyjä, kivennäisiä, kasviksia (josta 0.5% kuivattua porkkanaa (vastaa 4% porkkanaa) oransseissa nappuloissa ja 1% kuivattua hernettä (vastaa 4% hernettä) vihreissä nappuloissa*). *Vaaleanruskeita nappuloita on tyypillisesti 49% tuotteesta ja oransseja ja vihreitä nappuloita kumpiakin tyypillisesti 8% tuotteesta.
  • Ravintoaineet Ravintoainekoostumus (%): valkuaista: 30.0; rasvapitoisuus: 11.8; epäorgaaninen aines: 8.2; raakakuitua: 4.1; kalsiumia: 1.3; magnesiumia: 0.11; omega-6-rasvahappoja: 2.4; fosforia: 0.90
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet