28.4.2021 Puuilo muuttaa Tampereen Lielahdessa uusiin isompiin tiloihin

Puuilo muuttaa Lielahdessa entiseen Kodin Ykkösen liiketilaan Pahvitehtaankadulle. Uusi myymälä tulee olemaan merkittävästi nykyistä liiketilaa suurempi. Avajaisia vietetään kesällä 2022.

Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarelan mukaan muutto uusiin tiloihin on tarpeellinen ja tervetullut. ”Puuilo kasvaa voimakkaasti eikä nykyinen Lielahden myymälä enää vastaa tiloiltaan kasvavan ketjun tarpeita. Uuden myymälän sijainti on aiempaa parempi ja voimme palvella asiakkaitamme huomattavasti sujuvammin, kun kasvavalle tuotevalikoimallemme on enemmän tilaa.”

Myymäläpäällikkö Tomasz Zaremba uskoo uuden myymälän parantavan niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin viihtyvyyttä. ”Suuremman liiketilan ansiosta myymälässä on aiempaa helpompi asioida, parkkipaikkoja on riittävästi ja myös henkilökunnallamme on selkeästi paremmat tilat.”

Puuilon kasvu on jatkunut vahvana jo useita vuosia. Vuonna 2021 jo avattujen Vaasan ja Imatran myymälöiden lisäksi Puuilo tulee avaamaan vielä kaksi tavarataloa kuluvan vuoden aikana: kesällä Raumalle ja syksyllä Espoon Laajalahteen. Tämän vuoden lopussa Puuilolla on yhteensä 34 myymälää sekä jatkuvasti kehittyvä verkkokauppa.

Toimitusjohtaja Juha Saarelan mukaan Puuilo etsii aktiivisesti uusia liikepaikkoja ympäri Suomea. ”Uusia myymäläavauksia on tulossa myös ensi vuonna. Puuilon konseptille on kasvavaa kysyntää, mistä kertoo asiakasmäärän kasvu kaikissa ketjumme myymälöissä ja verkkokaupassa.”

Lisätietoja:

Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, 050 409 7641