Valvontakamerat ja kodin turvajärjestelmät

Erilaisten valvontakameroiden ja muiden kodin turvajärjestelmäratkaisujen suosio on kasvanut viime vuosien aikana julkisten tilojen lisäksi myös kodeissa. Valvontakamera ulos asennettuna tuo turvaa asukkaille, kun liiketunnistin mahdollistaa kotipihalla liikkuvien tallentumisen kätevästi kameralle. Lisäksi valvontakameroita käytetään nykyisin myös sisätiloissa esimerkiksi kotona itsekseen olevien lemmikkien vahtina. Olipa valvontakameran tai muun kodin turvajärjestelmän käyttötarkoitus mikä tahansa, kaikki niistä on kehitetty tuomaan arkeen lisäturvaa ja varmuutta siihen, että kodissa on kaikki hyvin.

Valvontakameraostoksilla on hyvä ottaa huomioon ensinnäkin se, tuleeko kamera ulko- vai sisäkäyttöön. Jos aikeissa on hankkia valvontakamera ulos asennettavaksi, sen tulee olla säänkestävä. Sisäkameroiden lisäksi myös monissa ulkokameroissa on nykyisin kätevä Wi-Fi-yhteys, jonka ansiosta kameraa voi seurata pilvipalvelun kautta ja valvotusta kohteesta voi katsoa reaaliaikaista videokuvaa vaikkapa suoraan omasta älypuhelimesta.

Erilaisia ulkotiloihin asennettavia turvajärjestelmiä

Kun suunnitelmissa on asentaa valvontakamera ulos, yksi varteenotettava vaihtoehto on riistakamera, jonka liiketunnistin havaitsee niin kameran läheisyydessä liikkuvat eläimet kuin ihmisetkin. Kuten muutkin valvontakamerat, myös riistakamera ottaa videokuvaa tapahtumasta liikettä havaitessaan. Kameramallista riippuen se joko tallentaa tiedot kameran sisäiselle muistikortille tai lähettää ne sähköpostiin tai palvelimelle. Riistakamera on suosittu valvontajärjestelmä kesämökeillä, mutta halutessaan sellaisen voi asentaa myös kotipihalle.

Hämäysvalvontakamera on sekin monesti riittävä ratkaisu kutsumattomien vierailijoiden pois hätistämiseksi pihapiiristä. Vaikka tämä hinnaltaan edullinen kamera ei tallennakaan videota ympäristönsä tapahtumista eikä sisällä liiketunnistinta, sen vilkkuva valo ja aitoa valvontakameraa jäljittelevä muotoilu saavat helposti kutsumattomat vieraat perääntymään aikeistaan.

Onko suunnitelmissasi hankkia valvontakamera ulko- tai sisätiloihin? Siinä tapauksessa tutustu Puuilon sivustolla valikoimaan, josta löytyvät niin ulkokäyttöön soveltuvat valvontakamerat, riistakamerat ja hämäysvalvontakamerat kuin sisäkäyttöön kehitetyt kodin turvajärjestelmät. Samalla käynnillä voit hankkia meillä kätevästi myös muuta kodintekniikkaa arkeasi sujuvoittamaan. Meiltä Puuilosta löydät kattavan valikoiman laitteita, jotka toimivat arjen pelastavina apulaisina. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan valikoimastamme löytyvien erilaisten kodin turvajärjestelmien ja muiden kodin teknisten laitteiden ominaisuuksiin näppärästi kutakin tuotekuvaa klikkaamalla. Tervetuloa tekemään sujuvia ostoksia joko verkkokauppaamme tai johonkin yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet