Lintulaudat, talipallot ja linnunruoka

Lintulauta on hankinta, joka ilahduttaa sekä omistajaansa että pihalla vierailevia luonnonvaraisia lintuja, jotka tuovat iloa käymällä laudalla ruokailemassa. Kaunista lintulautaa on mukava ihastella kodin pihapiirissä, minkä lisäksi se toivottaa pikkulinnut tervetulleiksi mukavalla tavalla. Lintulaudan sijaan valinta voi myös kohdistua linnunpönttöön, joka tarjoaa mieluisan pesimäsuojan koloissa pesiville linnuille. Linnunpönttö suojaa pikkulintuja ja niiden poikasia sekä sateelta ja tuulelta että erilaisilta pedoilta. Sekä lauta että pönttö on hyvä sijoittaa useamman metrin päähän ikkunasta, jotta pienet siivekkäät eivät vahingossa lennä päin ikkunaa.

Täydennä lintulautaa pikkulinnuille mieluisilla linnunruoilla

Lintulaudan ideana on tarjoilla talviaikaan linnunruokaa pienille siivekkäille. Monet asettavat pikkulinnuille tarjolle linnunruokaa joulun aikana, mutta pienet vierailijat voi huomioida mielellään läpi talven. Talipallo on kätevä ripustaa narustaan roikkumaan lintulaudalle, ja siitä pikkulinnut pääsevät nauttimaan mieleistään ruokaa samalla, kun talipallo pysyy tukevasti paikallaan. Kauralyhde puolestaan tarjoaa runsain määrin ravintoa pidemmäksi aikaa, minkä lisäksi se myös koristaa kauniisti pihaa. Kauralyhde sopii sijoitettavaksi yhtä hyvin niin lintulaudan tai linnunpöntön läheisyyteen kuin muualle pihapiiriin.

Linnunruokaan lukeutuvat myös erilaiset linnunsiemenet, kuten esimerkiksi auringonkukansiemenet, joita pikkulinnut mielellään nokkivat. Myös maapähkinä linnuille ja oraville on hyvä hankinta pihapiiriin. Linnunruoan tyypistä riippumatta lintujen ruokinta kannattaa aloittaa vasta sitten, kun muuttolinnut ovat lähteneet matkaansa, jotta ruokinta ei houkuttele niitä jäämään. Lintujen talviruokinnan aloitukselle sopiva ajankohta on viimeistään silloin, kun maa jäätyy tai saa lumipeitteen. Kun talviruokinnan aloittaa, sitä on hyvä jatkaa yhtäjaksoisesti aina siihen saakka, kunnes maa on keväällä sula ja paljas. Näin pienet siivekkäät tuntevat itsensä tervetulleiksi pihallesi läpi pitkän talven.

Olipa etsinnässä lintulauta tai linnunpönttö, Puuilosta löydät ne helposti ja kätevästi. Samalla kertaa voit hankkia pihapiiriisi asennettavalle lintulaudalle näppärästi myös erilaiset tarvikkeet ja ruoat, kuten linnunsiemenet. Pikkulintuja ilahduttavien tarvikkeiden ja ruokien lisäksi hankit meiltä myös muut eläintarvikkeet. Meiltä ostat haluamasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko tarvitsemasi verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Tervetuloa Puuiloon tekemään kotisi ja pihapiirisi täydentäviä hankintoja!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet