Aitaustarvikkeet

Erilaiset aitaukset ovat tarpeellisia monissa pihapiireissä, onpa kyseessä sitten oman tontin rajaaminen silmää miellyttävällä aidalla tai vaihtoehtoisesti eläinaitauksen rakentaminen. Asianmukaisen eläinaitauksen avulla voi sekä pitää tehokkaasti omat koti- ja lemmikkieläimet pihamaalla että estää ei-toivottuja eläinvierailijoita pääsemään halutulle piha-alueelle. Yksi yleisimmistä eläinaitausten muodoista ovat erilaiset hevosille ja muille kotieläimille sopivat sähköaidat. Riittävän vankka, sähköä johtava aitalanka toimii tehokkaana piha-alueen aitaajana esimerkiksi suurikokoisille hevosille, ja langan sähköistämiseen tarkoitetun sähköpaimenen avulla puolestaan eläinten voi varmistaa pysyvän visusti sähköaidan sisäpuolella.

Sähköaita koostuu useista tärkeistä komponenteista

Paimen on tehokas keino varustaa eläinaitaus siten, että sinä eläimenomistajana voit olla huolettomampi eläimen viettäessä aikaa laitumella. Eläinaitauksiin valmistetaan sekä akkukäyttöisiä että verkkovirtaan kytkettäviä sähköpaimenia, ja paimenen koon valintaan vaikuttavat sekä aidattava eläinlaji, aitauksen koko, että laidunalueen ja sen ympäristön kasvillisuuden määrä. Eläinaitauksiin suunniteltu, teräslangasta muodostuva aitalanka puolestaan täydentää sähköpaimenta tehokkaasti. Eläinaitauksiin sopiva valinta on myös aitaköysi. Nimensä mukaisesti aitaköysi on rakenteeltaan aitalankaa vankempaa, ja köyden sisään on punottu hieman paksumpaa teräslankaa.

Sähköaidan pystytyksessä tärkeä tarvike on myös aidan porttiin kiinnitettävä veräjänkahva, jonka avulla laitumelle pääsee kulkemaan turvallisesti. Veräjänkahvan tehtävänä on toimia eristäjänä, joka ehkäisee epämiellyttäville sähköiskuille altistumisen. Kahvaa voidaan käyttää ilman huolta siitä, että aidan sisältämä sähkövirta pääsisi keskeytymään. Toinen tärkeä sähköaidan komponentti on rengaseristin tai nauhaeristin, jonka tehtävänä on eristää sähkövirran kulku sähkölangan ja aitatolpan välillä. Aitatolppaan ruuvattava rengaseristin tai nauhaeristin sopii hyvin sekä sähköaitojen aitalangoille, aitanauhoille että aitaköysille.

Kun aikeissa on pystyttää kotieläimille sähköaita, Puuilosta löydät kaiken aitauksen perustamiseen tarvittavan yhden ja saman katon alta. Jos olet hevosenomistaja, hankit meiltä samalla ostoskerralla kätevästi myös hevostarvikkeet, kuten satulat, satulavyöt, suitset ja hevosen varusteet sekä loimet hevoselle. Voit asioida joko verkkokaupassamme tai ostamalla tarvitsemasi aitaustarvikkeet tai hevostarvikkeet paikan päältä jostakin yli 30 myymälästämme. Verkkokaupassamme näet näppärästi myös tuotteidemme saatavuuden eri myymälöissä. Tervetuloa Puuiloon tekemään onnistuneita ostoksia huomattavan edullisesta ja monipuolisesta valikoimastamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet