Teipit

Teippaus on kätevä ja nopea kiinnitystapa. Teippejä valmistetaan moniin eri käyttötarkoituksiin. Tärkeää teipin valinnassa on valita kuhunkin käyttötarkoitukseen sopiva teippi. Peruslaatuinen teippi on kirkas pakkausteippi, joka taipuu moneen käyttöön. Kirkkaalla, läpinäkyvällä pakkausteipillä onnistuu näppärästi ja siististi niin lahjapakettien kiinni teippaaminen kuin erilaiset askartelupuuhat, joissa teippi on monesti kätevämpi vaihtoehto helposti sotkevalle liimalle. Kirkkaan perusteipin lisäksi teippejä valmistetaan runsaissa määrin myös kodin remontointiin ja sisustamiseen sopivina vaihtoehtoina.

Erilaisia teippejä kodin remontointiin ja sisustamiseen

Kaksipuolinen teippi on näppärä apulainen sisustuspuuhissa esimerkiksi pienten, kevyiden esineiden kiinnittämisessä seinään tai muille pinnoille tilanteissa, joissa seiniin ei haluta porata reikiä tai vasaroida nauloja. Kaksipuolinen teippi tarjoaa ohuen ja huomaamattoman kiinnityksen tarttuen tehokkaasti sekä kiinnityspintaan että siihen kiinnitettävän esineen pintaan. Vahva kaksipuolinen teippi pystyy kannattelemaan jopa useiden kilojen painoisia esineitä.

Kodin seinien ja huonekalujen maalaamisessa puolestaan kätevin vaihtoehto on maalarinteippi, joka on erittäin ohutta sekä helposti kiinnittyvää ja irrotettavaa. Maalarinteippi tuo maalauspuuhiin miellyttävää huolettomuutta, sillä sen avulla voi rajata turvallisesti maalattavat alueet ilman, että maalia joutuu rajaukseen käytettävän teipin alle. Tarkoissa ja esimerkiksi kaartuvissa maalattavissa kohteissa tavallista maalarinteippiä toimivampi vaihtoehto on rajausteippi. Muotoilultaan kapeaa ja materiaaliltaan taipuisaa rajausteippiä käytetään esimerkiksi autojen maalauksessa.

Kodin remontoinnissa käytettäviin teippeihin lukeutuu moniin eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja teippejä. Esimerkiksi suojausteippi mukautuu monenlaisiin suojaamisen tarpeisiin rakennus- ja remonttikohteissa. Teipin kiinnityspinnasta ja ympäröivistä ilmasto-olosuhteista riippuen suojausteippi voi pysyä paikallaan useita viikkoja, jopa kuukausia. Ilmastointiteippi puolestaan on luja ja joustava teippilaatu. Väriltään yleensä musta tai hopeanvärinen ilmastointiteippi sopii sekä esineiden kiinnittämiseen, korjaamiseen että yhdistämiseen.

Olipa etsinnässä rajausteippi, ilmastointiteippi tai muu teippilaatu, Puuilosta löydät kätevästi monenlaiset teipit eri käyttötarkoituksiin yhden ja saman katon alta. Varmistu tuleviin teippaustarpeisiin ostamalla meiltä erilaisia teippilaatuja. Samalla kertaa voit hankkia meiltä kätevästi myös muut tarvikkeet rakentamiseen ja remontointiin. Tervetuloa Puuiloon tekemään onnistuneita ostoksia edullisesta ja monipuolisesta valikoimasta!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet