Autotarvike

Erilaiset autotarvikkeet ovat autoa ja autoilua täydentäviä varusteita, joiden tarkoituksena on ylläpitää auton teknistä toimivuutta. Varustautumalla tarvitsemillasi autotarvikkeilla pääset nauttimaan sujuvasta autoilusta kerrasta toiseen. Autotarvikekategoria on käsitteenä hyvin mittava, sillä siihen lukeutuu suurissa määrin erilaisia varusteita moniin eri tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Pyyhkijänsulka on oiva esimerkki välttämättömistä autotarvikkeista, joita jokaisella autoilijalla olisi hyvä löytyä varaston hyllyltä. Pyyhkijänsulka on nimittäin kuluva komponentti, joka kaipaa vaihtoa säännöllisin väliajoin. Kun autotallin tai varaston hyllyltä löytyy vaihtosulat, vältyt lähtemästä ostosreissulle sulkien vaihdon tullessa ajankohtaiseksi.

Toinen esimerkki välttämättömistä autotarvikkeista on parkkikiekko, joka tulisi löytyä jokaisesta autosta. Parkkikiekon avulla vältyt turhilta sakoilta pysäköintipaikoilla, joille riittää kiekko pysäköintimaksun sijaan. Tänä päivänä elektroninen parkkikiekko on suosiotaan jatkuvasti kasvattava valinta parkkikiekoksi, ja sen suosio perustuu kiekon nerokkaaseen toimivuuteen. Kyseessä on nimittäin täysin automatisoitu pysäköintikiekko, joka auton pysäköitäessä asettaa automaattisesti saapumisajaksi seuraavan puolen- tai tasatunnin. Elektroninen parkkikiekko on huoleton ratkaisu, jonka ansiosta sinun ei tarvitse muistaa itse asettaa saapumisaikaa, ja voit varmemmin välttyä epämiellyttäviltä sakoilta.

Tarvekohtaisesti tarpeelliset autotarvikkeet

Autotarvikemaailma sisältää runsain määrin myös tarvikkeita, jotka ovat toisille tarpeellisia ja toisille tarpeettomia. Esimerkkinä tällaisesta tarvikkeesta ikkunan tummennuskalvot, joita saa lain mukaan asentaa auton takasivulaseihin ja takalasiin. Tummennuskalvon avulla takapenkillä matkustajat välttyvät auringon häikäisyltä, minkä lisäksi kalvo tarjoaa myös näkösuojaa. Toinen esimerkki joillekin käyttäjille tarpeellisista autotarvikkeista on opetuspoljinsarja, jota tarvitaan omatoimisessa ajo-opetuksessa. Opetuspoljinsarja on kattava paketti, joka sisältää opetuspolkimen lisäksi asennuslevyn, sivupeilin ja varoituskolmion.

Olipa kyseessä pyyhkijänsulka, opetuspoljinsarja tai muu autotarvike, kuten esimerkiksi auton sisätilatarvikkeet, Puuilosta hankit ne kätevästi ja aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä voit hankkia tarvitsemasi tykötarpeet autoosi joustavasti, joko verkkokaupastamme tilaamalla tai ostamalla ne paikan päältä jostakin yli 30 myymälästämme, joita löytyy ympäri Suomen. Verkkokaupastamme tilaamalla saat tuotteillesi niin pikaisen toimituksen kuin miellyttävää joustavuutta kaupantekoon tuovan ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon täydentämään autotarvikkeesi monipuolisesta valikoimastamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet