Pyykkikorit sujuvaan vaatehuoltoon

Kodin vaatehuolto helpottuu, kun ostaa sopivan pyykkikorin. Pyykit pysyvät järjestyksessä ja koti siistinä, kun käytössä olleet vaatteet päätyvät suoraan pyykkikoriin. Mikäli on tarvetta lajitella vaatekappaleita värin tai pesulämpötilan mukaan, on mahdollista hankkia useampi pyykkikori.

Sopiva pyykkikori juuri sinulle

Pyykkikoreja on saatavana useina eri malleina. Löydät valikoimistamme erikokoisia sekä erivärisiä malleja, josta voit valita juuri sinun makuusi sopivan. Pyykkikori voi olla esillä kotona esimerkiksi kylpyhuoneessa, jolloin se täyttää sisustuselementin virkaa. Sopivan värinen pyykkikori voi pyykkien säilyttämisen lisäksi sopia tilaan. Löydät valikoimastamme esimerkiksi likaisenpyykinkori kulman, joka sopii huoneen nurkkaan.

Tavallinen vai erikoisempi pyykkikori?

Pyykkikori on parhaimmillaan osa sujuvaa vaatehuoltoa. Pyykkikoreja on saatavana erikokoisina sen mukaan, millainen tarve käyttäjällä on. Perinteisen mallisia pyykkikoreja on saatavana Orthexilta kahdenvärisinä. Pyykkikorit kestävät käyttöä useamman vuoden ajan.

Mikäli haluat hieman tavallista tyylikkäämmän pyykkikorin, saatavana on SmartStore Collect -lajitteluastioita, jotka sopivat hyvin myös pyykkikoreiksi. Lisäksi saatavana on kudottua neulosta muistuttavat Curver KNIT -korit. Oli pyykkikorisi tulossa kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon juuri sinulle.

Löydät valikoimastamme myös pyykinpesuaineet sekä muut tarvikkeet vaatehuoltoon, kuten silitysraudat ja henkarit. Tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme ympäri vuorokauden, tai tule tutustumaan tuotteisiin johonkin yli 30 tavaratalostamme. Tervetuloa ostoksille!

View as Ruudukko Luettelo

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet