Puhelintarvikkeet

Matkapuhelinten ja älypuhelinten käytön yleistyttyä markkinoille on tullut tasaiseen tahtiin runsaasti erilaisia puhelinten käytettävyyttä ja käyttömukavuutta parantavia ratkaisuja. Puhelinten ohella suosittuja tuotteita ovat siis luonnollisesti nykyisin myös erilaiset puhelintarvikkeet. Puhelintarvikkeisiin lukeutuu huomattavissa määrin erilaisia tuotteita, joiden tehtävänä on joko helpottaa ja sujuvoittaa puhelimen käyttöä tai suojata sitä vahingoilta.

Esimerkkejä tärkeistä puhelintarvikkeista

USB-C-kaapeli kuuluu perustavanlaatuisiin puhelintarvikkeisiin. USB-C-kaapelin avulla sujuu vaivatta niin puhelimen lataaminen kuin tiedonsiirto laitteesta toiseen, ja kompaktin kokoinen piuha kulkee kätevästi mukana myös matkoilla. Puhelintelineet puolestaan ovat käteviä apulaisia automatkoilla. Puhelintelineessä matkapuhelin pysyy tiiviisti paikallaan ilman vaaraa siitä, että se liukuu pitkin poikin autoa esimerkiksi äkkijarrutusten yhteydessä. Lisäksi puhelintelineessä on myös kätevä ladata puhelimen akkua, ja tänä päivänä telineitä valmistetaan myös nopealla, langattomalla latausominaisuudella varustettuna. Tällainen puhelinteline havaitsee telineen läheisyyteen asetettavan puhelimen, puristaen kätevästi leukansa automaattisesti kiinni puhelimen telineeseen.

Tänä päivänä erityisen suosittuja puhelintarvikkeita ovat erilaiset puhelimen kuoret. Matkapuhelimeen kiinnitettävät puhelimen kuoret suojaavat puhelinta – kannelliset mallit myös puhelimen näyttöä – ehkäisten tehokkaasti puhelinta vahingoittumasta, likaantumasta ja kastumasta, pidentäen sitä kautta puhelimen käyttöikää. Lompakkolaukku on matkapuhelimen etu- ja taustapuolen kattavasti peittävä suojausratkaisu, joka näyttää ulkoasultaan perinteiseltä lompakolta. Kun lompakkolaukku avataan, sen sisäkannesta löytyy kätevät lokerot maksukorteille ja vaikkapa ajokortille. Riippumatta siitä, onko puhelimessa suojakuori tai ei, panssarilasi on kannattava hankinta jokaiseen puhelimeen. Kestävästä materiaalista valmistetun panssarilasin tehtävänä on suojata puhelimen näyttöä kovemmilta iskuilta esimerkiksi putoamisen yhteydessä.

Puuilosta löydät upean valikoiman puhelintarvikkeita, kuten esimerkiksi USB-C-kaapelin tai panssarilasin. Meillä voit päivittää samalla kertaa myös muuta kodintekniikkaa, kuten viihde-elektroniikkaa. Ostat meiltä tarvitsemasi tuotteet aina joustavasti ja edulliseen hintaan – joko ympäri vuorokauden palvelevasta verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupastamme tilaten saat tuotteillesi sekä pikaisen toimituksen että palautuksen tarpeen ilmetessä myös ilmaisen palautuksen. Tervetuloa kattavan kattomme alle tekemään arkesi toimivuutta ja mukavuutta parantavia ostoksia!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet