Säilytyslaatikot ja kodin säilytys

Toimiva säilytysjärjestelmä on keskeisessä roolissa kodin siistinä pitämisessä. Kun kaikki tarpeelliset pienet tarvikkeet on järjestetty huolella säilytyslaatikkoon, ne pysyvät poissa työtasoilta ja pöydiltä. Lisäksi pienimmätkin tarvikkeet pysyvät hyvässä tallessa ja helposti löydettävissä käyttötarpeen ilmaantuessa. Säilytyslaatikko onkin varsinainen kodin organisoija, joka tekee arjesta miellyttävän sujuvaa. Luomalla kotiisi toimivan säilytyslaatikkojärjestelmän tulet tehneeksi itsellesi suuren palveluksen vuosiksi eteenpäin.

Säilytyslaatikkojen maailmassa on tarjolla monenlaisia, erikokoisia ratkaisuja useisiin käyttötarpeisiin. Oiva esimerkki toimivasta ja suositusta laatikkomallista on hinnaltaan edullinen muovilaatikko, jossa kodin pienesineet pysyvät siistissä järjestyksessä. Muovilaatikkoja kannattaa hankkia heti kerralla useampi, sillä niille löytyy varmasti käyttöä kodissa kuin kodissa. Varastolaatikko on tilavampi säilytysratkaisu, joka palvelee nimensä mukaisesti erinomaisesti erilaisten tarvikkeiden varastoinnissa. Laatikot voi nimikoida esimerkiksi nimitarralla tai kiinnittämällä laatikon etureunaan vaikkapa pätkän maalarinteippiä, johon voi kirjoittaa kunkin laatikon sisältöä kuvaavan tekstin. Kun käytetyt tarvikkeet palautetaan omille paikoilleen laatikoihin, ne löytyvät joka kerta vaivattomasti, ja tavaroiden sijainnin oppii myös muistamaan nopeasti.

Lukollinen laatikko on toimiva ratkaisu tavaroille, joiden ei haluta olevan helposti saatavilla. Lukollinen laatikko mahdollistaa esimerkiksi sellaisten tavaroiden säilytyksen, joihin lasten ei haluta pääsevän käsiksi. Erilaiset korihyllyt puolestaan ovat avoimia säilytysratkaisuja, joista tarvittavat tavarat saa näppärästi saataville korin esiin vetämällä. Korivaunuissa on mukavasti tilaa esimerkiksi kylpyhuoneen pientavaroille, ja vaunujen paikkaa on helppo muuttaa niiden kätevien pyörien ansiosta.

Tee kodistasi entistä toimivampi hankkimalla käteviä säilytyslaatikkoja, kuten avomallinen muovilaatikko tai lukollinen laatikko, joiden avulla pidät kodin pientavarat ja muut tarpeet paremmassa järjestyksessä ja helpommin löydettävissä. Puuilosta ostat näppärästi niin säilytyslaatikot kuin muutkin säilytysratkaisut, ja samalla kertaa voit päivittää meillä myös muut kodintarvikkeet järkihintaan. Verkkokaupassamme saat tilaamillesi kodintuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla. Tervetuloa ostamaan laadukkaat säilytysratkaisut tai muut kodintarvikkeet joko verkkokaupastamme tai myymälöistämme, joita löytyy jopa 30 ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet