Vatupassit, suorakulmat ja merkkaus

Vatupassit, suorakulmat ja merkkauskynät tarkkuutta vaativiin töihin

Kaikki mitä tarvitset mittaukseen ja merkkaukseen löydät edullisesti Puuilosta. Asennuksia helpottamaan laadukkaat vatupassit niin ammattilaisille kuin kotikäyttöön. Mittaamisen puolella saatavana on suorakulmat, astelevyt sekä viivaimet jokaiseen työkalupakkiin. Merkkaaminen onnistuu kätevästi laadukkailla merkkauskynillä, tusseilla sekä liiduilla.

Vatupassit suoriin asennuksiin

Vatupassi eli vesivaaka on hyödyllinen apuväline asennuksia tehdessä. Vatupassin avulla voidaan varmistaa, että asennukset onnistuvat tarkasti ja suoraan, niin pystysuuntaan kuin vaakasuuntaankin. Löydät meiltä erimittaiset vatupassit niin kotinikkarille kuin myös kestävämmät mallit ammattikäyttöön. Taulujen ja hyllyjen asennus onnistuu helposti vatupassin avulla.

Suorakulmat ja astekulmat helpottavat työskentelyä

Suorakulmat, astekulmat sekä kaikki muut mittaustarvikkeet löydät Puuilosta. Laadukkaat tarvikkeet takaavat helpon mittaamisen työskentelyn yhteydessä. Esimerkiksi putkien mittaaminen tai puukappaleiden mitoitus sujuu käden käänteessä. Jokaiseen työkalupakkiin kuuluvat viivaimet ja kulmamitat nyt edullisesti. Löydät meiltä myös yleiskulmamitat, astelevyt sekä viivaimet tarkkaan työskentelyyn. Oikeiden mittojen saanti onnistuu kätevästi hankalimmissakin työoloissa. Saatavana on myös laadukkaita harppeja työskentelyä helpottamaan.

Kaikki tarvittava merkkaamiseen

Löydät valikoimastamme eriväriset merkkauskynät, tussit sekä liidut, joilla merkkaaminen työmaalla sujuu vaivattomasti. Merkkaamiseen on saatavana myös erikokoisia kirjainmeistisarjoja sekä numeromeistisarjoja. Löydät laajan valikoiman tusseja ja kyniä merkkaamiseen niin yksittäiskappaleina kuin sarjoinakin monille eri materiaaleille, kuten esimerkiksi puulle, metallille sekä muoville. Lisäksi saatavana on väriaineita sekä lankaa luotinarun käyttöä varten.

Löydät vatupassit, suorakulmat ja merkkauskynät edullisesti Puuilosta. Tutustu myös muiden käsityökalujemme valikoimaan, jolla rakennusprojektisi onnistuu varmasti. Tilaa tuotteet verkkokaupastamme kellon ympäri vaikka kotiovellesi, tai tule tutustumaan tuotteisiin johonkin yli 30 tavaralostamme. Jos haluat tehdä sen itse, tule Puuiloon!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet