Trampoliinit, sup-laudat ja kesäurheilu

Kesän urheiluvarusteet Puuilosta

Kesään kuuluu vahvasti urheilu sekä yhdessä tekeminen, ja laadukkailla tuotteilla on helppo pitää hauskaa! Löydät meiltä tuotteet kesän huveihin edullisesti. Oli kyseessä pallopelit tai vesileikit, löydät tuotteet niin totisempaan urheiluun kuin kuntoiluunkin. Hanki koko perheelle välineet niin hauskanpitoon kuin hikijumppaankin kätevästi Puuilosta.

Laadukkaat SUP-laudat edullisesti

Löydät meiltä laadukkaat SUP-laudat edulliseen hintaan. Saatavana on lautoja sekä Helle että Tonga-merkeiltä. SUP-laudat sopivat niin mukavaan ajanviettoon kuin kovempaankin treenaamiseen. Ilmatäytteiset SUP-laudat tulevat pakkauksessa, joka sisältää kaiken tarvittavan lautailun aloittamiseen: laudan lisäksi siihen kuuluu säädettävä mela, pumppu, kantokassi sekä paikkasarja. Suosittelemme lisäksi Helle karkuremmin ostamista käytön helpottamiseksi. SUP-laudat sopivat niin aloittelijoille kuin harjaantuneemmillekin suppaajille.

Helle SUP-laudasta sanottua:

  • “Todella tukevan oloinen ja oli helppo aloittelijan opetella kaikki kikat.”
  • “En keksi tästä laudasta mitään valittamista, on vakaa ja nopeakin.”
  • "Todella tukeva ja laadukas sup-lauta tähän hintaan. Sopii aloittelijalle, mutta pääsee tällä vähän vauhdikkaamminkin. Helppo koota ja täyttää.“

SUP-lautojen lisäksi löydät meiltä myös muut välineet kesän vesileikkeihin. Liikuntaan ja vesileikkeihin on saatavilla aquatuubeja. Myös veneen perässä vedettävä täytettävä vesirengas sopii hyvin koko perheen kesäpuuhaksi. Lisäksi saatavana on Atomin kelluva matto, jolla on useita käyttömahdollisuuksia. Se sopii esimerkiksi vesileikkeihin, auringonottoon, kalastukseen tai laiturin jatkeeksi.

Trampoliinit sekä pallopelivälineet kesän hauskanpitoon

Trampoliini tarjoaa hauskaa sekä mukavaa yhdessäoloa koko perheelle. Hauskuuden lisäksi trampoliinihyppely tekee hyvää myös kunnolle; se kehittää koordinaatiokykyä sekä vahvistaa keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Helle kaareva trampoliini on oiva valinta, jonka mukana tulevat turvaverkko ja reunapehmusteet takaavat turvallisen hyppelyn. Koordinaation lisäksi löydät meiltä välineet myös pallosilmän kehittämiseen. Saatavilla on edullisesti niin Atom jalkapallomaali kuin jalkapallojakin. Valikoimastamme löytyy myös koripallotelinesetti sekä sulkapallovälinesetti, joka sisältää kaiken tarvittavan koko perheen peleille. Mikäli trendilaji padel kiinnostaa, saatavilla on myös Bewen laadukas hiilikuituinen Wintop-maila, joka sopii loistavasti harrastajan ensimmäiseksi padelmailaksi.

Löydät valikoimastamme laadukkaat urheiluvälineet koko perheelle! Tilaa helposti verkkokaupastamme ympäri vuorokauden tai tule yhteen yli 30 tavarataloistamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään sopivat välineet.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet