Jäänsulatusaineet ja hiekoitussepelit

Talvella maa on usein liukas ja pihalla on haastavaa pysyä pystyssä etenkin, jos jään päälle kerääntyy vettä pakkasasteiden hellittäessä. Peilijäällä liukastelu voi koitua huonolla tuurilla kohtalokkaaksi, minkä vuoksi pihan hiekoittaminen on tärkeä toimenpide. Pihan hiekoitus on ajankohtaista talvikuukausista aina kevääseen saakka, ja vaikka hiekoitussepeliä tai hiekoitusmursketta levitetäänkin pihamaalle useamman kuukauden ajan, niiden hinta on varsin pieni mahdollisiin kaatumisen aiheuttamiin vammoihin verrattuna.

Hiekoitussepeli valmistetaan murskatusta kivestä, ja se sopii niin pihojen, kulkuväylien kuin katujenkin hiekoittamiseen. Hiekoitusmurskeen toimintaperiaate ja käyttökohteet ovat samat, mutta tuote valmistetaan murskatusta sorasta. Molemmat ovat siis puhtaita luonnontuotteita ja siten ympäristölle ystävällisiä. Molemmat tuotteista levitetään tasaisesti hiekoitettavalle alueelle ja hiekoitus toistetaan tarpeen mukaan sääolojen muuttuessa. Piha-alueiden liukkautta ehkäisevän tarkoituksen lisäksi hiekoitussepeliä voidaan käyttää myös pintamateriaalina istutusalueille ja hiekoitusmursketta puolestaan kukkapenkkien maanparannusaineena.

Jäänsulatusaine jään sulattamiseen piha-alueelta

Toinen vaihtoehto on sulattaa jää eri osista piha-aluetta erityisellä jäänsulatusaineella. Jään liukastamien jalkakäytävien lisäksi jääsula sopii käytettäväksi myös muun muassa portaisiin, ajoluiskille ja leikki- ja piha-alueille, joihin on muodostunut jääkerros. Lisäksi sitä voi käyttää myös jäisiin kattoränneihin, sadevesikaivojen kansiin ja lastaussiltoihin. Jäänsulatusaineita on saatavilla sekä rakeena että suolana, ja ne ovat helppokäyttöisiä sekä vaarattomia käsitellä. Yleisesti ottaen pieni annos jääsulaa karhentaa jään pinnan ja suuremman määrän sirottelemalla aine porautuu jään läpi irrottaen jääkerroksen. Sulatustuotteet kuitenkin poikkeavat toisistaan, joten tutustu aina hankkimasi sulatusaineen tarkkaan käyttöohjeeseen ennen tuotteen levittämistä.

Jäänsulatusaineen, hiekoitussepelin ja hiekoitusmurskeen hankit kätevimmin Puuilosta. Samalla käynnillä päivität meillä kuntoon myös muut pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet. Täydennä pihasi kuntoa ylläpitävät tarvikkeet joustavasti joko tilaamalla ne verkkokaupastamme tai ostamalla ne jostakin yli 30 tavaratalostamme, joita löytyy ympäri Suomen. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan tarkemmin kattavaan tuotevalikoimaamme kutakin tuotekuvaa napsauttamalla, ja näet samalla kätevästi myös tuotteiden saatavuuden jokaisessa tavaratalossamme. Tervetuloa Puuiloon laittamaan pihasi kuntoon tuotteilla, jotka ovat sekä laadukkaita että hinnaltaan kilpailukykyisiä!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet