Öljyt, suodattimet ja pienkonebensiinit

Autotarvikkeet sisältävät kattavan valikoiman erilaisia tarvikkeita, joiden tarkoituksena on ylläpitää auton teknistä toimivuutta. Kun autonomistajana varustaudut tärkeimmillä autotarvikkeilla jo hyvissä ajoin ennen kuin ne kaipaavat vaihtoa, pääset nauttimaan autosi sujuvasta ja keskeytyksettömästä käytöstä. Autotarvikkeiden keskeisimpiin ja tarpeellisimpiin tuotteisiin kuuluvat erilaiset suodattimet, öljyt, pienkonebensiinit ja mittapullot, joita on saatavana monessa eri muodossa erilaisiin automalleihin sopien. Auton toimivuus vaatii edellä mainittuja tarvikkeita, joten niillä varustautuminen kuuluu jokaisen itse autoaan huoltavan autonomistajan perushankintoihin.

Auto vaatii säännöllistä huoltoa toimiakseen optimaalisesti, mistä johtuen kuluvat tarvikkeet tarvitsevat vaihtoa aika ajoin. Näihin kuluviin tarvikkeisiin kuuluvat muun muassa auton suodattimet. Öljynsuodatinta käytetään kiinteiden epäpuhtauksien poistamiseen voiteluöljyistä, joihin kuuluvat moottoriöljyt, hydrauliikkaöljyt ja automaattivaihteistoöljyt. Polttoainesuodatin puolestaan estää lian pääsyn moottoriin ja sen osiin. Ilmansuodatin kuuluu sekin auton suodattimiin ja toimii ikään kuin auton keuhkoina, välittäen moottorille ilmaa, jota se tarvitsee toimiakseen. Lisäksi ilmansuodatin varmistaa, että moottoriin pääsee vain puhdasta ilmaa, eikä lainkaan moottoria vahingoittavia likaa ja pölyhiukkasia. Edellä mainittujen auton suodattimien vaihtoväli ilmoitetaan ajokilometreinä ja vaihdon tarve riippuu suodatinmallista.

Suodatinten ohella erilaiset polttoaineen lisäaineet ovat suuressa roolissa auton toimivuuden suhteen. Sama pätee erilaisten öljyjen kohdalla. Auton öljyihin lukeutuvat erilaiset moottoriöljyt, kuten täyssynteettinen moottoriöljy, hydrauliikkaöljyt, vaihteistoöljyt ja monitoimiöljyt. Öljyistä puhuttaessa kannattaa pitää mielessä mittapullot, jotka ovat käteviä apulaisia jokaiselle autonomistajalle. Kun käytössä on mittapullo öljylle, mitta-asteikkoineen se toimii kätevänä apulaisena öljynvaihdossa erilaisten öljyjen seossuhteiden laskemiseen.

Pidä huoli autosi optimaalisesta toimivuudesta uusimalla kuluvat tarvikkeet säännöllisin väliajoin. Olipa uusinnan kohteena vaihtoa kaipaavat auton suodattimet, mittaamista helpottava mittapullo öljylle tai erilaiset öljyt, Puuilon valikoimasta löydät kaikki nämä. Samalla ostoskerralla päivität meillä kätevästi kuntoon myös autonhoitovälineet. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme autotarvikkeita sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Tervetuloa tutustumaan sivustollamme tarvitsemiesi autotarvikkeiden ja muiden tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä edulliseen hintaan autosi toimivuuden varmistavia ratkaisuja!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet