Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille! Ehtoja sovelletaan.

Kassakaappi 20x30x20cm harmaa

29,90 €
Saatavilla vain myymälänoutona
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10132294
EAN:
6416096042789
Saatavilla
Saatavilla rajoitetusti
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Ilmoita kun tuote on saatavilla verkkokaupasta:

Sisämitat: 18x19x29cm

Kiinnitysreiät: 2 kpl takana, 2 kpl pohjassa, halkaisija 6mm

1. Lokeron avaaminen

  • Avatessa lokeroa ensimmäisen kerran, poista pieni muovisuoja etupaneelista, laita avain lokeroon ja käännä sitä vastapäivään. Samaan aikaan käännä luukunkahvaa myötäpäivään ja avaa luukku.

2. Pattereiden asennus

  • Lokero vaatii neljä AA – kokoista 1,5V:n paristoa. Avaa lokeron luukku, paina patterilokeron suojakantta, joka sijaitsee luukun takana ja aseta paristot paikoilleen. Varmista, että paristojen navat ovat oikeinpäin aseteltuina.

3. Koodin ohjelmoiminen A.

  • Turvalokeron ovi avattuna, paina nappia ”C”, joka on luukun takana saranoiden lähellä. Vapauta nappi ja kuulet kaksi piippausta. Keltainen valo syttyy samaan aikaan.B. Seuraavaksi paina kolmesta kahdeksaan numeroa, joita haluat käyttää lokeron turvayhdistelmänä ja hyväksy kirjoittamasi koodi painamalla kirjainta ”A” tai ”B” viidentoista sekunnin kuluessa. Lokero piippaa jälleen kahdesti ja keltainen valo sammuu. Henkilökohtainen turvanumerosi on nyt asetettu.

4. Turvalokeron käyttö

  • Avataksesi turvalokeron, kirjoita henkilökohtainen turvakoodisi jonka jälkeen paina kirjainta ”A” tai ”B”. Tämän jälkeen kuulet piippauksen ja vihreä valo syttyy. Sitten käännä luukunkahvaa myötäpäivään ja avaa luukku viiden sekunnin sisällä.Mikäli turvalokeroa pyritään avaamaan virheellisellä numeroyhdistelmällä, se ei aukea. Jos lokeroon syötetään väärä numeroyhdistelmä kolme kertaa peräkkäin, sinun tulee odottaa 20 sekuntia ennen uutta yritystä.Mikäli lokeroon syötetään edelleen virheellinen koodi kolmesti peräkkäin, joudut odottamaan noin viisi minuuttia ennen uutta yritystä

5. Paristojen virtavaroitus

  • Mikäli paristojen virta on vähissä, lokeron numeropaneeliin syttyy punainen valo, joka varoittaa sinua alhaisesta virrasta välittömästi. Testataksesi paristojen virran, syötä henkilökohtainen turvakoodisi ja avaa lokeron ovi. Punainen on päällä, jos virta on vähissä. Jos mitään ei tapahdu, se tarkoittaa että patterit ovat kunnossa.6. Paristojen vaihtoLokero vaatii neljä ”AA” (1,5V) – kokoista paristoa. Avaa lokero, paina luukun takana olevaa paristokotelon suojalevyä ja vaihda paristot uusiin. Vaihtamisen jälkeen, sinun tulee ohjelmoida uudestaan turvalokeron koodi seuraamalla ohjeiden kolmannen kohdan neuvoja. Alkaline –pattereiden käyttö on suositeltavaa.

7. Turvakoodin ohittaminen

  • Olemme suunnitelleet manuaalisen tavan, jolla voit ohittaa turvallisesti digitaalisen avausjärjestelmän. Mikäli unohdat tai syötät turvakoodin väärin, poista keskilevy etupaneelista. Aseta avain avainreikään ja käännä vastapäivään. Sitten käännä luukun kahvaa myötäpäivään kohtu oikeaa. Näin voit avata turvalokerosi manuaalisesti milloin tahansa.

8. Turvalokeron asentaminen

  • Lieventääksesi varkauden riskin, voit asettaa lokeron lattialle, seinään tai kaappiin. Lokeron takana ja pohjassa on 8mm kokoiset reiät, joista sen voi kiinnittää pulttien avulla. Huomio: Lokero tulee asettaa pystysuoraan kiinnittäessä sitä.
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo lähes 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!