Grillaus ja savustus

Grillaus on ruoanvalmistustapa, jonka suosion kasvulle ei näy loppua. Grilli löytyy yhä useammalta kotipihalta ja parvekkeelta, eikä ihme, sillä grillissä valmistuvat ruoat maistuvat herkullisilta. Erilaisten lihojen ja makkaroiden lisäksi tänä päivänä suosittuja grillattavia ovat myös värikkäät kasvikset. Kun käytössä on riittävän suurikokoinen grilli, siinä valmistuu käden käänteessä grilliherkut suuremmallekin katraalle. Grillauksen lisäksi myös savustus on suosittu ruoanvalmistustapa. Kotikäyttöisissä savustimissa savustetaan etupäässä erilaisia kaloja, joista yleisin on lohi. Grillin tapaan myös sähkösavustin tai savustuslaatikko levittää ympärilleen houkuttelevan tuoksun, joka on omiaan herättelemään ruokahalua tehokkaasti.

Huolehdi kuntoon grillauksen ja savustuksen perustarvikkeet

Grilleissä löytyy tänä päivänä valtavasti valikoimaa niin kaasugrillien, sähkögrillien kuin hiiligrillien muodossa. Mikäli käytössä on kaasugrilli, nestekaasupullo vaatii vaihtamista aika ajoin, ja kaasun riittävyys kannattaa varmistaa aina hyvissä ajoin ennen seuraavaa grillauskertaa. Nostalgiseen grillaukseen puolestaan sopii erinomaisesti grillihiilillä toimiva hiiligrilli, joka on suosittu valinta etenkin kesämökeillä. Grillihiilien lisäksi hiiligrillin omistajan on hyvä varmistua sytytysnesteen riittävyydestä ennen grillikauden avaamista tai mökille suuntaamista. Kätevänä vaihtoehtona sytytysnesteelle ovat tänä päivänä hajuttomat sytytyspussit, joista on tullut monen hiilillä grillaajan suosikkituote.

Kuten hiiligrilli vaatii grillihiiliä, myös savustimeen tarvitaan haketta tai lastuja. Olipa kyseessä sitten avotulella tai grillissä käytettävä kätevä savustuslaatikko tai vaihtoehtoisesti verkkovirtaan kytkettävä, sähköllä toimiva sähkösavustin, kaikenlaiseen savustamiseen sopiva savustushake antaa herkullisen savuaromin niin savustettavalle kalalle kuin muillekin ruoille.

Olitpa aikeissa täyttää grillihiilivarastot, ostaa kätevät sytytyspussit tai hankkia vaikkapa savustuslaatikon ja savustushaketta herkullisen kalan savustukseen, Puuilosta ostat tarvitsemasi kätevästi ja joustavasti. Meiltä ostat aina tarvitsemasi tuotteet järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko haluamasi tuotteet verkkokaupastamme tai vierailetko sen sijaan jossakin yli 30 tavaratalostamme, joita löytyy eri puolilta Suomea. Verkkokaupassamme näet kätevästi tuotteidemme saatavuuden kussakin myymälässä ja verkosta tilaamalla saat aina nopean, varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon tekemään grillauksesta ja savustuksesta entistä sujuvampaa ja miellyttävämpää!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet