Kiinnitystarvike

Rakentamisessa on kyse sekä suuremmista että pienemmistä tarvikkeista. Suurempien rakennusmateriaalien lisäksi myös pienempikokoiset tarvikkeet ovat keskeisessä roolissa, sillä ilman niitä rakentaminen olisi mahdotonta. Yksi oiva esimerkki kaikkein pienimmistä rakennuskomponenteista on kiinnitystarvikekategoria, jonka jokainen jäsen on tärkeässä osassa niin suuremmassa kuin pienemmässä rakennusurakassa.

Kiinnitystarvikkeet rakentamiseen

Kun kyseessä ovat erilaiset rakentamisessa tarvittavat kiinnitystarvikkeet, niiden menekki kannattaa arvioida etukäteen ennen urakkaan ryhtymistä. Rakennustöiden sujuvuus paranee huomattavasti, jos olet hankkinut jo valmiiksi riittävän määrän tarvitsemiasi kiinnitystarvikkeita. Yksi esimerkki olennaisista kiinnitystarvikevarianteista rakennustöissä ovat pystytystöissä hyödynnettävässä runkonaulaimessa käytettävät runkonaulat. Runkonaulan käyttökohteina ovat muun muassa lattian ja seinän asennus, koolaus, aluslattian ja pohjamateriaalin rakennus, ikkunoiden pystytys, seinien laudoitus sekä kaapistojen teko.

Myös ruuvipaalu on yksi esimerkki rakentamisessa tarvittavista kiinnitystarvikkeista. Ruuvipaaluja käytetään kestävän ja vankan perustan rakentamiseksi erilaisiin rakennuksiin, kuten terasseihin, aitoihin ja leikkimökkeihin. Ruuvipaalun vetolujuus ja korkea kantokyky tekevät siitä erinomaisesti sopivan ratkaisun myös raskaampien rakennusten alle. Kyseessä on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen perustusmenetelmä monenlaiseen rakentamiseen.

Kiinnitystarvikevalikoima sisältää myös luonnollisesti erilaisia ruuveja. Terassin rakentamisessa tarvittavat terassiruuvit kiinnittävät lujasti terassilaudat terassin runkoon. Terassille hyvä valinta on ruostumaton ruuvi, joka nimensä mukaisesti säilyy ruostumattomana haastavissakin sääolosuhteissa. Ruuveja on saatavana eri värisinä, ja kun aikeissa on rakentaa uusi terassi, kannattaa terassiruuvit valita laudoitukseen sopivan värisinä. Toinen esimerkki kiinnitysruuveista on koneruuvi eli uraruuvi, joka on kehitetty kierrettäväksi tasaisella kierteellä varustettuihin muttereihin tai kierteisiin reikiin osissa, johon ne halutaan kiinnittää. Nimensä mukaisesti koneruuveja käytetään kiinnittämään eri komponentteja koneisiin.

Osta nyt Puuilosta pienet, mutta sitäkin tärkeämmät kiinnitystarvikkeet rakennustöihisi. Hankit meiltä kiinnitystarvikkeiden lisäksi myös monet muut tarvitsemasi tuotteet rakentamiseen. Tarjoamme upean valikoiman erilaisia ratkaisuja, jotka saavat rakennuspuuhasi sujumaan kuin tanssi. Katsothan samalla läpi myös turvallisuutta parantavat työvaatteet ja suojaimet. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne kotoasi käsin verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioidessasi saat meiltä nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon – modernin tee-se-itse-ihmisen luottokauppaan!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet