Viiltosuojahanskat käsien suojaukseen

Viiltosuojahanskat suojaavat käsiä esimerkiksi teriltä ja teräviltä reunoilta työskennellessä. Viiltosuojakäsineet ovat tärkeä apu monissa eri tilanteissa esimerkiksi rakennustyömailla, asennustöissä tai vapaa-ajan harrastuksissakin. Suojahanskat ovat myös oleellinen osa esimerkiksi metsurin varusteita. Valitsemalla oikeankokoiset ja laadukkaat suojakäsineet varmistat turvallisen työskentelyn vaikeissakin olosuhteissa.

Viiltosuojahanskat suojaavat kätesi viilloilta ja iskuilta. Suojakäsineet ovat varma valinta raskaisiin töihin, ja sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Lisäksi ne toimivat suojana hankalissa olosuhteissa esimerkiksi paleltumista sekä kuumuutta vastaan. Käsineiden pinnoite auttaa pitämään työkalut tukevasti otteessa, vaikka ne olisivat märkiä tai öljyisiä. Viiltosuojahanskoja on saatavana useita eri kokoja erityisen ohuista aina materiaaliltaan paksumpiin malleihin.

Sopivat viiltosuojahanskat käyttötarpeen mukaan

Löydät valikoimastamme viiltosuojakäsineitä useisiin eri käyttökohteisiin. Ne eroavat toisistaan esimerkiksi suojausominaisuuksiensa, pehmustuksen sekä käsineen varren pituuden osalta. Osa hanskoista kestää myös paremmin esimerkiksi lämpöä tai kosteutta. Lisäksi saatavana on esimerkiksi malleja, joiden kanssa on mahdollista käyttää kosketusnäyttöjä käsineet kädessä. Valitse sopivat suojakäsineet käyttötarpeen mukaan. Viiltosuojahanskojen tarkemmat tekniset tiedot löydät tuotesivuilta.

Viiltosuojahanskat niin harrastajalle kuin ammattikäyttöön löydät edullisesti Puuilosta. Katso lisäksi myös muut metsurin varusteet. Tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme, tai tule käymään tavarataloissamme, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään oikeat suojavarusteet juuri sinulle. Puuilo – tekevän ihmisen tavaratalo! 

View as Ruudukko Luettelo

23 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

23 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!