Lahjaideat

Parhaat joululahjaideat Puuilosta – Tuutko hakeen?

Morjensta! Joulun lähestyessä on aika miettiä täydellisiä lahjoja rakkaille. Puuilon laajasta valikoimasta löydät parhaat joululahjaideat kaikille: olipa kyseessä joululahjat miehelle, äidille, vanhemmille, siskolle, naiselle, lapsille tai veljelle. Meiltä löydät niin halvat joululahjat kuin laadukkaat tarvikkeet rakentajan pukinkonttiinkin.

Joululahja äidille tai isälle

Mitä antaisit kiitokseksi vuoden tärkeimmille ihmisille? Lämpimät ja laadukkaat Bergen painopeitot edistävät hyvää unta. Tai yllätä heidät valurautapadalla, joka on täydellinen lisävaruste jokaiselle ruoanlaiton ystävälle. Yhteiset hetket ovat parhaita lahjoja. Anna vanhemmillesi mahdollisuus nauttia yhdessäolosta esimerkiksi tyylikkäällä juustotarjottimella ja veitsisarjalla.

Joululahjat siskolle tai veljelle

Anna lahjaksi jotain henkilökohtaista ja ainutlaatuista. Retki makkaratikku + pullonavaaja sopii loistavasti innokkaalle retkeilijälle. Kotinikkarille oiva lahja on esimerkiksi Tomber työkalusetti.

Halvat joululahjat

Budjettiystävälliset lahjat voivat olla yhtä merkityksellisiä. Akryllivärit ovat oiva lahja luovalle lahjansaajalle kun taas Emondo saunatontulla ja tuoksulla luot iloa joulun saunahetkiin. Molemmat löydät Puuilosta alle kympillä.

Joululahjat lapselle

Puuilosta löydät lahjat myös perheen pienimmille. Vesivärit tai jumppamatto tuovat iloa ja puuhaa arkeen kaiken ikäisille lapsille.

Joululahjat Puuilo-tavaratalosta tai netistä

Meiltä löydät kaiken tarvittavan joululahjojen ostamiseen. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkokaupassamme ja löydä täydelliset joululahjat koko perheelle.

Puuilo tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat joululahjaideat jokaiselle. Olipa kyseessä iso tai pieni yllätys, meiltä löydät kaiken tarvittavan. Tervetuloa ostoksille Puuilon verkkokauppaan tai myymälöihimme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet