34 myymälää ympäri Suomen! Katso lähin Puuilo

Painepesurit ovat käteviä apulaisia moniin pesutarpeisiin niin kotona kuin kesämökilläkin. Laadukkaalla painepesurilla hoituvat kätevästi niin mattojen, terassin kuin auton pesu, ja sitä voi hyödyntää myös lukemattoman monissa muissa käyttötarpeissa. Painepesurit ovat toiminnoiltaan ja käytettävyydeltään yksinkertaisia, mutta samalla myös varsin tehokkaita apureita. Pesureiden paine irrottaa kätevästi pinttyneenkin lian, ja pesurin hankkimalla vältyt hankaamasta likatahroja esimerkiksi koneiden pinnoilta tai terassin laudoituksesta. Paineella pesurista tuleva vesi siirtää lian tehokkaasti pois ja puhdistettava kohde tulee siistiksi kertaheitolla.

Painepesurit eroavat toisiltaan niin tehojen, vesimäärien kuin veden lämpötilankin puolesta. Saatavilla on erikokoisia ja -painoisia malleja moniin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Pieni painepesuri riittää yleisesti ottaen tehollaan pienempiin ja harvempiin pesutarpeisiin, kun taas kookkaamman puoleinen kone palvelee tarjoamallaan teholla monipuolisemmin vaihteleviin käyttökohteisiin ja tiuhempaan pesun tarpeeseen. Koneen paino kertoo sen materiaaleista sekä siitä, kuinka laadukkaasta koneesta on kysymys. Mallista riippumatta on tärkeää pitää mielessä, että riittävän lämmin vesi ja oikeanlaiset pesuaineet takaavat parhaan mahdollisen pesutuloksen.

Pesuria valitessa voi olla hankala päättää, riittääkö omiin tarpeisiin teholtaan pienempi, edullinen painepesuri vai onko tarvetta kenties tehokkaammalle pesuapurille. Tässä tapauksessa kannattaa aina valita mieluummin liian tehokas kuin mahdollisesti liian alitehoinen malli. Pesurien pumput eroavat toisistaan materiaalien osalta ja pääsääntöisesti edullisemmissa malleissa pumppu ja muut osat ovat muovia, kun ne taas laadukkaammissa malleissa on valmistettu käyttöikää pidentävistä materiaaleista, kuten alumiinista, teräksestä tai joissakin malleissa jopa messingistä. Erilaisilla vaihdettavilla suuttimilla voi kätevästi säädellä pesurin pesutehoa ja esimerkiksi kulmasuuttimella pääsee pesemään hankalammin tavoiteltavia paikkoja. Itseimevä painepesuri on monen pesurivalinta, sillä se taipuu käyttöominaisuuksiltaan niin kivetysten tai auton puhdistukseen kuin terassin tai puutarhakalusteiden pesuunkin. Itseimevä painepesuri on tehokas apulainen moninaisiin käyttötarpeisiin sekä kotiin että mökille.

Olipa etsinnässä sitten pieni painepesuri tai suurempi malli, edullinen painepesuri löytyy mitä kätevimmin Puuilosta. Palvelemme sekä verkkokaupassamme että yli 30 tavaratalossamme ja tarjoamme upean tuotevalikoiman aina edullisin hinnoin. Tervetuloa tutustumaan tuotteidemme tarkempiin ominaisuuksiin, jotka helpottavat ostopäätöksen teossa.

Rajaa tuotteita
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Toggle Nav