Tikkaat ja rakennustelineet

Tikkaat ja rakennustelineet turvalliseen työskentelyyn

Tikkaat ja rakennustelineet ovat ehdottoman tärkeitä työvälineitä niin ammattikäyttöön kuin aivan jokaiselle kotinikkarillekin. Asianmukaiset, tukevat tikkaat ja pienet rakennustelineet nimittäin parantavat työturvallisuutta huomattavalla tavalla. Olitpa sitten aikeissa rakentaa uutta tai kunnostaa vanhaa rakennusta sisältä tai ulkoapäin, korkeissa paikoissa työskentelyyn tulee aina kiinnittää huomiota, jotta jokaiselle työpisteelle on mahdollisimman turvallinen pääsy. Remontointi- ja maalaustöiden lisäksi lisäpituus voi olla tervetullutta myös useissa kodin askareissa, kuten siivouksessa tai sisustuksessa, eikä niissäkään puuhissa kannata tinkiä turvallisuudesta.

Valitse tikkaat käyttötarkoituksen mukaan

Tikkaita on nykyisin saatavilla monissa eri malleissa, kokoluokissa ja muotoiluissa. Pienempään lisäpituuden tarpeeseen esimerkiksi kotiaskareissa riittää yleensä kätevän kokoinen porrasjakkara. Myös rakennustyömailla useisiin tehtäviin riittää korkeiden tikkaiden sijaan matala työpukki, tasotikas tai muunlaiset pienet rakennustelineet. Kooltaan isommat tikkaat ja telineet puolestaan palvelevat tilanteissa, joissa on päästävä kiipeämään huomattavasti korkeammalle. Erilaiset alumiinitikkaat toimivat hyvin tällaisissa käyttötarkoituksissa, sillä ne ovat sekä kevyitä kantaa että usein myös jatkettavan mallisia, mikä tekee niiden käytöstä kätevää. Pisimmillä jatkotikkailla voi nousta huimiinkin korkeuksiin, mutta niitä pystyttäessä on kuitenkin aina tärkeää muistaa asettaa tikkaat tukevasti tasaiselle alustalle.

Alumiinitikkaat voivat olla muotoilultaan joko A-mallisia porrastikkaita tai vaihtoehtoisesti suoria, pituudeltaan jatkettavia tikkaita, jotka asetetaan nojaamaan seinää vasten. A-tikkaat ovat tukeva ja yleispätevä malli. Tänä päivänä valittavissa ovat myös erilaiset monitoimitikkaat, jotka yhdistävät kätevällä tavalla molemmat edellä mainituista malleista. Monitoimitikkaat ovat varma valinta jokaiselle, joka kaipaa joustavuutta tikkaiden käyttöön ja mahdollisuuden vaihtaa hetkessä A-tikkaista jatkotikkaiksi.

Rakennustelineet työmaille sekä kunnostuspuuhiin

Rakennustelineet sopivat esimerkiksi ammattikäyttöön tai maalaustelineiksi ja ne mahdollistavat turvallisen työskentelyn korkeammallakin. Turvakaiteet sekä moniaskelmaiset portaat takaavat käyttäjälle turvallisen liikkumisen telineillä. TORNI-rakennustelineen osia on saatavana myös irrallisina, jolloin käyttäjä voi itse kasata mieleisensä telineen rakennusmääräyksiä noudattaen. Telineitä voi myös kasata rinnakkain. Rakennustelineet ja asennustelineet tarjoavat käyttäjälle tasaisen alustan, jolta työskennellä.

Olipa edessä maalausurakka, kattoremontti tai jokin muu tikkaita ja rakennustelineitä vaativa projekti, Puuilolta löydät tarpeisiisi sopivat tikkaat ja telineet sekä edellä mainittuihin tarpeisiin että kodin askareisiin. Löydät meiltä upean valikoiman niin tikkaita kuin rakennustelineitäkin, alan laatumerkkien valmistamina. Samalla kertaa kannattaa päivittää kuntoon myös työkalut, jotta tulevat projektit sujuvat saumattomasti. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan näppärästi tarjoamiemme tuotteiden ominaisuuksiin kutakin tuotekuvaa klikkaamalla. Tervetuloa tekemään onnistuneita ostoksia joko nettikauppaamme tai johonkin yli 30 tavaratalostamme.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet