Edma kuumaleikkuri / styroxleikkuri 320W

229,00 € / kpl
Saatavilla verkkokaupasta
kpl
Saatavilla vain verkkokaupasta! Soveltuu erilaisten styrox- ja uretaanieristelevyjen leikkaamiseen sekä muotoilemiseen.
Lue lisää »
Toimitusaika:
Toimitusmyynti 1-2 viikkoa
Tuotenro:
10151749
EAN:
3476060036674
 • Toimitusmyyntituote: tilaa helposti verkosta, tuote toimitetaan suoraan tavarantoimittajalta antamaasi toimitusosoitteeseen.
 • Toimitusmyyntituotteen toimitusaika-arvio on nähtävissä tuotesivulla ja rahdin hinta nähtävissä verkkokaupan kassalla ennen maksua.
 • Toimitusmyyntituotetta ei ole saatavilla tavarataloissa tai suoraan verkkokaupan varastolta.

Saatavilla vain verkkokaupasta!

Markkinoiden ensimmäinen kuumaleikkuri, jossa on sisäänrakennettu aktiivinen ilmajäähdytys. Soveltuu erilaisten styrox- ja uretaanieristelevyjen leikkaamiseen sekä muotoilemiseen.

Kuumaleikkurilla voidaan leikata, katkaista, muotoilla, urittaa, lovittaa ja muuten muokata styrox- ja uretaanilevyjä lähes rajattomasti mielikuvituksen rajoissa! Kuuma terä leikkaa eristelevyjä erittäin tarkasti sekä ilman leikkauspölyä.

Leikkurin toiminta perustuu kuumennettuun terään, joka sulattaa leikattavaa materiaalia. Aktiivinen ilmajäähdytys mahdollistaa leikkurin jatkuvan käytön ilman taukoja. Jäähdytys pitää huolen siitä, että laite ei pääse ylikuumenemaan ja että leikkaava terä pysyy jatkuvasti kuumana. Tämä tekee Edma kuumaleikkurista yhden markkinoiden harvoista käsikäyttöisistä leikkureista, joiden jäähtymistä ei tarvitse odotella.

Kaksi kertaa nopeampi verrattuna tavanomaisiin leikkureihin. Ilmajäähdytyksen ansiosta leikkurilla saavutetaan huima 320W taho, joka pitää huolen siitä, että leikkurin terä pysyy kuumana myös suuria määriä kappaleita leikattaessa.

Vaihdettava terä mahdollistaa myös erikoisempien muotojen leikkaamisen. Pakkauksen mukana toimitettava 200 mm suora leikkausterä sopii kaikkeen yleiseen muotoiluun sekä leikkaamiseen. Laitteeseen on ostettavissa erikseen myös vaihtoteriä, joiden avulla voidaan muotoilla haastavampia muotoja ja leikkauksia kappaleisiin.

Soveltuu käytettäväksi lähes kaikkien styroxi- sekä uretaanilevyjen kanssa, kuten paisutettu polystyreeni (EPS), suulakepuristettu polystyreeni (XPS), polyeteeni, silloitettu polystyreeni ja polypropyleenit.

 • Jännite: 220V
 • Teho: 320W
 • Paino: 600g
 • Pituus: 340 mm
 • Leveys: 44 mm
 • Terän lämpötila: 500°C
 • Sisältö: Kuumaleikkuri, 200 mm suora leikkauserä, teräsharja terän puhdistamiseen, ohjekirja 
 • Takuu 12 kk
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet