Liniment blue kaksiteholinimentti 250ml

9,90 €
39.6€ / Litra
Saatavilla verkkokaupasta 6 kpl
Saatavilla
Saatavilla 1-5 kpl
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10043500
EAN:
7330824010781
Liniment Blue on erittäin tehokas kaksiteholinimentti:
Vaikuttaa ensin jäähdyttävästi ja sitten lämmittävästi. Linimentin vaikutus on erittäin monipuolinen ja sitä käytetään sekä pehmytkudosten (lihakset) että kovien kudosten hoitoon (jänteet, nivelet, nivelsiteet). Liniment Blueta käytetään mm. ennen valmennusta esilämmittämään lihaksistoa ennen fyysistä lämpeämistä. Näin linimentti tarjoaa lämmön ja auttaa lihaksia valmistautumaan rasitukseen. Viilentävä ominaisuus katkaisee sisäisten vaurioiden syntymisen. Kun jäähdytys lakkaa, niin lämpö lisää verenkiertoa, jolloin saadaan nopeasti korjattua mahdolliset vauriot. Liniment Blue on tehokas, mutta lempeä linimentti eli voit käyttää sitä niin usein päivän aikana kun tarvitset! Sopii erittäin hyvin myös hierontalinimentiksi. Ei sisällä dopingaineita.
Liniment Blue on ammattivalmentajien ja hevosihmisten suosima linimentti useissa hevosurheilumaissa. Huippuammattilaisen sanoin: """"Käytän Liniment Blue linimenttiä koska se yksinkertaisesti tekee sille tarkoitetun työn."""" Linimenttiä voidaan käyttää joko kääreen kanssa tai ilman käärettä. Se on helppokäyttöinen niin ennen kuin jälkeenkin rasituksen.
  • Hevosenhoitoaine Linimentti
  • Säilytysohje Säilytys huoneenlämmössä
  • Tuotesisältö Eucalyptusöljy, mentoli, arnika, hamamelisuute, isopropanoli, voidepohja, väriaine E131.Tuote sisältää mentolia ja on jossain maissa doping aine, kuten Ruotsissa. Varoaika on silloin 96 -tuntia! Muista aina tarkistaa maakohtaiset säännökset kilpailtaessa ulkomailla.
  • Käyttöohje Hiero Liniment Blue lihaksiin, jänteisiin ja niveliin. Käytä tarpeen mukaan kerran tai useamman päivässä. Mikäli tahdotaan pitkäaikaisempi lämpövaikutus kääritään käsitelty alue mahdollisuuksien mukaan. Katso tarkemmat käyttöohjeet pakkauksesta.

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!