Riipputuolit, verkkokeinut ja riippumatot

Riipputuolit, verkkokeinut ja riippumatot rentouttaviin hetkiin

Riipputuolit, verkkokeinut ja riippumatot tuovat eloa puutarhaan sekä sisustukseen. Ne ovat oiva valinta, kun haluat luoda mukavia ja tyylikkäitä ajanviettopaikkoja. Rentoudu riipputuolissa tai riippumatossa esimerkiksi hyvän kirjan ääressä, tai keinu hiljalleen riippukeinussa nauttien kesäillasta. Verkkokeinut tarjoavat kesäpuuhaa koko perheelle.

Riipputuoli on näyttävä sisustuselementti

Riipputuoli on tyylikäs valinta silloin, kun on tarve lisäistumapaikalle. Riipputuoli voidaan sijoittaa niin sisälle kuin ulos terassille. Riipputuoleja on saatavissa eri väreissä niin jalustalla kuin ilman, joten löydät meiltä varmasti omaan tyyliisi sopivan vaihtoehdon. Riippukeinu tarjoaa mukavan rentoutumispaikan, joka on helppo kiinnittää kattoon. Riipputuoli jalustalla on puolestaan tukeva ja tyylikäs ratkaisu, josta tulee nopeasti perheen suosituin ajanviettopaikka.

Verkkokeinut ja riippumatot kesän puuhasteluihin

Verkkokeinu on helppo ripustaa pihamaalle, ja tarjoaa mahdollisuuksia koko perheen leikkeihin. Riippumatto on mukavin valinta kesän rentoutushetkiin. Nauti pihasi tunnelmasta ja iloitse kesäpäivien lämmöstä niin kotipihalla kuin mökilläkin. Riippumatot on helppo kiinnittää paikoilleen. Luonnossa liikkujalle saatavana on kätevät riippumatot hyttysverkolla, joiden avulla lepääminen onnistuu ilman, että hyönteisistä on vaivaa.

Riipputuolit, verkkokeinut ja riippumatot löydät edullisesti Puuilosta. Tutustu myös muiden puutarhakalusteiden valikoimaamme. Tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme tai tule käymään yhteen tavarataloistamme, niin asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään oikeanlaiset tuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Puuilo – tekevän ihmisen tavaratalo!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet