Yritysasiakaspalvelu


Palvelemme arkisin:
Ma-to 8-16
Pe 8-15

020 786 9411  

yritysasiakaspalvelu@puuilo.fi 

*Tiedote puheluhinnoista soittaessa Puuilon 020-alkuiseen numeroon:

Matkapuhelinverkon puhelut: Matkapuhelinmaksu.
Kiinteän puhelinverkon puhelut: Paikallispuhelinmaksu.
Ulkomaanpuhelut: Normaali ulkomaanpuhelun hinta.
Hinnoittelu vaihtelee käyttäjän operaattorin mukaan. Tarvittaessa lisätietoja saatavilla asiakaspalvelustamme.

Yritysasiakaspalvelun poikkeavat aukioloajat

21.6.2024  Juhannusaatto suljettu.


Osto-oikeudet

Voit pyytää osto-oikeuden lisäämistä, poistamista ja listaa kaikista osto-oikeutetuista. Osto-oikeus voidaan määritellä nimettyjen henkilöiden listana tai yrityksen myöntämää kuvallista henkilökorttia vastaan.

Laskutustiedot

Saatte kaikki asiointinne yhdellä koontilaskulla tai kertalaskulla. Koontilaskun laskutusväli on 4 viikkoa. Maksuaika on 14 päivää laskun päiväyksestä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kertalaskuun, jolloin saatte laskun jokaisesta asioinnista erikseen. Laskutustapamme ovat paperilasku, verkkolasku sekä sähköpostilasku.


Toimitustilaus

Yritysasiakaspalvelusta voit myös tehdä toimitustilauksia Puuilo Firma-tilille, toimitustapoinamme ovat Postin Kotipaketti ja Rahti. Mikäli haluatte tehdä tilauksen tai tiedustella suuremman erän saatavuutta, pyydämme täyttämään oheisen lomakkeen.

Avaa maksuton Puuilo FIRMA -tili

Tarjoamamme Puuilo Firma -asiakkuus mahdollistaa tuotteidemme ostamisen laskulle, kun yrityksesi edustaja asioi tavarataloissamme tai teette tilauksen yritysasiakaspalvelumme kautta. Jo tuhannet yritysasiakkaat luottavat Puuiloon hankinnoissaan.  Lue lisää!


Palautukset ja reklamaatiot

Puuilo Firma -asiakastilillä ostettujen tuotteiden palautus- ja reklamaatio-ohjeet ovat samat kuin tavaratalo-ostoksilla. Huomioithan, että reklamoitava tai palautettava tuote tarkistetaan tavaratalossa aina ennen lopullista päätöstä. Laskutustapasi ollessa kertalasku, saat hyvityslaskun 1-2 arkipäivän kuluessa tuotepalautuksesta. Koontilaskulla hyvitys on mukana seuraavan kuukauden koontilaskussa.

Ostotiedoilla voimme tarvittaessa etsiä kuitin, jolloin pyydämme täyttämään lomakkeen. Kuitin etsinnästä veloitamme palvelumaksun.

 


Palvelumaksut

Paperilasku 12€*
Maksumuistutus 10€* + korkolain mukainen viivästyskorko.
Kuittikysely 5€*
Asiantuntijatyö 165€**
Kuukausiraportti 20€**

* kappalehinta

** hinta per alkava tunti

Asiakkaan pyytämästä työstä perimme hinnaston mukaisen palvelumaksun. Hinnat ilmotettu alv 0 %.
Hintoihin lisätään kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja Puuilo pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. 


Ajankohtaiset tuotteet