Paviljongit ja pergolat

Paviljongit ja pergolat suojaavat pihasi ja terassisi

Paviljongilla tai pergolalla luot suojaisan ajanviettopaikan puutarhaan tai terassille. Voit nauttia kesän seurusteluhetkistä suojassa auringolta ja katseilta. Viihtyisissä suojissa onnistuu esimerkiksi rentoutuminen lempikirjan parissa tai koko perheen yhteinen lounas ulkona. Paviljonki tarjoaa hieman paremmin suojaa, kun taas pergola mahdollistaa esimerkiksi köynnöskasvien kasvattamisen. Kun suunnittelet pihamaasi suojavaihtoehtoja, on hyvä pohtia käyttötarkoitusta sekä haluttua visuaalista ilmettä. Esimerkiksi pergolan katto on helposti sisään vedettävissä, mikäli haluat välillä nauttia auringostakin. Tyylikkäällä puutarhakatoksella saat pihamaallesi näyttävän ja hyvin tilaa jakavan oleskelupaikan.

Paviljonki tarjoaa tyylikkään oleskelutilan pihalle

Paviljongin avulla luot näyttävän suojan pihamaalle, jossa onnistuu niin rentoutuminen kuin vaikkapa vieraiden kestittäminen. Vedenpitävä kattokangas pitää sateen loitolla, kun haluat nauttia pihamaasi tunnelmasta. Vedettävät verhot takaavat yksityisyyttä ja suojaa säätiloilta, ja kelin ollessa parempi pystyt verhot avaamalla nauttimaan kesän tuulenvireistä. Verhot mahdollistavat hyvin varautumisen ja suojautumisen vaihtuviltakin tilanteilta. Paviljonki voidaan asettaa pihalle tai terassille, ja sen mukavasti kalustamalla saat luotua koko perheen suosituimman loikoilupaikan. Tutustu esimerkiksi riipputuoleihin, joiden avulla luot paviljongistasi viihtyisän, kesäisen keitaan.

Pergola on monikäyttöinen ja kevyt suoja

Pergola tuo kevyen ja kestävän suojan pihamaallesi. Sisään vedettävän kattojärjestelmän avulla voit nauttia aurinkoisista kesäpäivistä huoletta, kun katon saa helposti vedettyä suojaksi helteiltä. Pergola jakaa puutarhatilan mielesi mukaan ja sen avulla saat luotua kätevästi suojaisen ajanviettopaikan. Se voidaan pystyttää niin terassille talon läheisyyteen kuin kauemmas puutarhaan esimerkiksi kesäkeittiön yhteyteen. Pergolan jalkoja voidaan käyttää myös köynnöskasvien kasvupaikkana, ja se istuu hyvin osaksi pihakokonaisuutta

Paranna pihasi viihtyvyyttä sopivalla puutarhakatoksella. Viihtyisät ulkotilat mahdollistavat niin juhlien järjestämisen kuin itsenäisen rentoutumisenkin. Osta tuotteet helposti verkkosivuiltamme tai tule myymälään tutustumaan eri vaihtoehtoihin asiantuntevien myyjiemme kanssa. Katso myös puutarhakalusteet, joiden avulla luot unelmiesi pihamaan.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet