Eläintarvikkeet

Lemmikkieläin on ihmisen paras ystävä ja perheenjäsen, joka ansaitsee hyvän hoidon ja huolenpidon. Monesta suomalaiskodista löytyy kissa tai koira, joiden lisäksi myös kanit, jyrsijät, linnut ja akvaariokalat ovat yleisiä kotieläimiä. Lemmikkiä hankkiessa uutta perheenjäsentä odotellessa valmisteluihin kannattaa perehtyä huolella. Eläintarvikeostoksilla kannattaa ottaa huomioon se, että tulee hankkineeksi kaikki asianmukaiset lemmikkien tarvikkeet ennen uuden lemmikin kotiutumista.

Jos edessä on koiran tai kissan hankinta, kotiin on hyvä varata jo etukäteen koiranruokaa tai kissanruokaa sekä ruokakupit ja vesikupit. Talutin ja kaulapanta ovat eläintarvikevalikoiman perusvarusteita, jotka mahdollistavat lemmikin ulkoilutuksen asianmukaisesti ja turvallisesti. Koiran ulkoilutuksessa hyödyllinen tarvike on myös sadetakki, joka pitää rakkaan lemmikkisi kuivana kurjemmilla keleillä, ja jota ilman etenkin pienempiä koiria voi olla vaikea saada houkuteltua ulkoilemaan sateella. Koirankakkapussit täydentävät koiran omistajan ulkoiluvarustuksen. Kissalle puolestaan ensiarvoisen tärkeitä hankintoja ovat kissanhiekkalaatikko ja kissanhiekka.

Koiranomistajalle koiratarha on kätevä hankinta, mikäli koiraa halutaan pitää pihalla turvallisesti aitauksessa. Kuljetushäkki puolestaan mahdollistaa koiran turvallisen kuljetuksen autossa. Tarvikeostoksilla kannattaa pitää mielessä myös koiran lelut ja kissan lelut, jotka tarjoavat lemmikille viihtyisiä leikkihetkiä päivästä toiseen. Edellä mainitut tarvikkeet myös kaipaavat joskus uusintaa, ja varusteiden toimivuudesta on hyvä varmistua aika ajoin. Kanit ja jyrsijät tarvitsevat nekin tiettyjä perustarvikkeita täyspainoiseen elämään. Kyseiselle pieneläimelle sopiva täysravinto sekä pureskelun tarpeen tyydyttävät herkut ja siementangot kattavat lemmikin ravintotarpeet raikkaan veden ohella. Ruoka ja vesi on hyvä tarjota lemmikin koolle sopivista ruokakupista ja vesikupista. Eläintarvikeostoksilla ollessa kaikki näistä kannattaa hoitaa kuntoon ja laittaa häkki asuinvalmiiksi, jotta uudelle tulokkaalle on mahdollisimman mieluisaa asettua uuteen kotiinsa.

Valikoimastamme löytyy myös kananrehu muniville kanoille sekä kananruokaa täydentämään kana- ja poikaskalkki.

Meiltä Puuilosta löydät kattavan eläintarvikevalikoiman koirille, kissoille, kaneille, jyrsijöille, akvaariokaloille ja linnuille. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman hevostarvikkeita hevosten omistajille ja hoitajille. Lemmikkien tarvikkeet voit hankkia meiltä kätevästi joko verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan tuotevalikoimaamme kutakin tuotekuvaa napsauttamalla, ja näet myös tuotteiden saatavuuden kussakin tavaratalossamme. Olipa kyseessä uusi tai vanha kotieläin, tervetuloa Puuiloon tekemään ostoksia, jotka tekevät tärkeän perheenjäsenen elämästä viihtyisämpää ja toimivampaa!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet