Euro-East suolakurkku 840g / 430g
- Tilaa ja nouda myymälästä.
- Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
- Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Suolakurkut on valmistettu tynnyrissä, perinteiseen tapaan eli hapattamalla maitohappokäymisen avulla. Hapattaminen on yksi vanhimpia tapoja säilöä ruokaa.
Hapatetuissa tuotteissa ruuan ravintoarvo ja vitamiinit säilyvät, koska tuotetta ei kuumenneta missään valmistuksen vaiheessa. Valmistustavan ansiosta suolakurkut sisältävät elimistölle tärkeitä maitohappobakteereja ja herkullinen maku syntyy ilman etikkaa tai sokeria.
Kokeile suolakurkkua sellaisenaan zakuska-pöydässä tai lisää suolakurkkua stroganofiin, seljankaan tai perinteiseen olivier-salaattiin.
Vinkki: säästä myös suolakurkkujen liemi ja käytä sitä esimerkiksi keittojen tai kastikkeiden maustamiseen.
Erityisruokavaliot: sopii vegaaneille.Säilytys: säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna säilytettävä jääkaapissa. Säilyy avattuna noin viikon. Valmistettu perinteiseen venäläiseen tapaan maitohappokäymisen avulla, mikä samentaa lientä.
Tuote valmistettu Puolassa.
Ainesosat:
kurkku, suola (3 %), mausteet, säilöntäaine: kaliumsorbaatti (E202).
Ravintosisältö per 100 g
- Energia: 49 kJ / 12 kcal
- Rasva: 0,1 g - Josta tyydyttynyttä:0,03 g
- Hiilihydraatit: 1,4 g - Josta sokereita:0,0 g
- Ravintokuitu: 0,5 g
- Proteiini: 1,0 g
- Suola: 3,0 g
- Alkuperämaa Puola