M-Filter

M-Filterin valikoimasta löydät öljynsuodattimet, polttoainesuodattimet ja ilmansuodattimet autollesi.

Varaosahaku rekisterinumerolla on kätevä tapa löytää oikeat M-Filter suodattimet nopeasti ja helposti. Kun tarvitset suodatinta autollesi, voit hyödyntää rekisterinumerohakua, joka tarjoaa sinulle tarkan ja tehokkaan tavan löytää etsimäsi osat.

Rekisterinumerohaku toimii yksinkertaisesti: syötät vain ajoneuvosi rekisterinumeron hakukenttään, ja järjestelmä palauttaa sinulle saatavilla olevat varaosat. Tämä mahdollistaa sen, että voit varmistua siitä, että tilaamasi osat sopivat täsmälleen sinun ajoneuvoosi.

Yksi rekisterinumerohakuun liittyvistä eduista on sen nopeus ja tarkkuus. Sen sijaan, että sinun pitäisi etsiä manuaaleista tai tietokannoista sopivia osia ajoneuvoosi mallin, valmistusvuoden tai muiden ominaisuuksien perusteella, rekisterinumerohaku tekee tämän kaiken puolestasi automaattisesti. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse selata lukuisia sivuja tai vertailla eri vaihtoehtoja. Sen sijaan saat välittömästi näkyviin kaikki yhteensopivat suodattimet valitsemaasi ajoneuvoon.

Toinen rekisterinumerohaun etu on sen tarkkuus. Koska hakutulos perustuu suoraan kyseisen ajoneuvon rekisterinumeroon, voit olla varma, että saamasi tiedot ja osavaihtoehdot ovat täysin oikeita. Tämä vähentää virheiden mahdollisuutta tilatessasi osia ja varmistaa, että saat juuri oikeat varaosat tarpeisiisi.

Tervetuloa ostoksille lähimpään Puuilo-tavarataloon! Voit ostaa haluamasi M-Filter suodattimet myös verkkokaupastamme.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet