Tiedotearkisto

Etsitkö pörssitiedotteita? Puuilon pörssitiedotteet löydät täältä.

28.12.2020 Puuilo jatkaa vauhdikasta kasvuaan: avaa tavaratalon Imatralle

Puuilo avaa tavaratalon Imatralle ensi keväänä Imatran Prismaa vastapäätä sijaitsevaan kiinteistöön. Imatran Puuilo tulee olemaan jo kolmas avattava tavaratalo neljän kuukauden sisällä. Ketju avasi marraskuussa 2020 tavaratalon Mikkeliin ja helmikuussa 2021 vietetään avajaisia Vaasassa.

Markku Lampela (KTM) on nimetty Puuilon osto- ja logistiikkajohtajaksi 1.11.2020 alkaen.

Puuilo uudistaa liiketoimintansa ydinjärjestelmän IT-palveluyhtiö CGI:n kanssa. ERP-järjestelmän uudistaminen on investointi, jolla kauppaketju turvaa järjestelmiensä skaalautumisen myymäläketjun kasvuun ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Puuilo avaa uuden tavaratalon Raumalle Fere-Centerin liikekeskuksen tontille Kairakatu 1:een vuoden 2021 keväällä.

Uusia nimityksiä Puuilon johtoon – Sirkkaliisa Kulmala on nimitetty henkilöstöjohtajaksi ja Juha Parviainen tietohallintojohtajaksi.

Täysin uusi Oulun Ruskon myymälä avataan maanantaina 14.9. osoitteeseen Graniittitie 1.

Perttu Partanen on nimitetty Puuilon markkinointijohtajaksi 8.6.2020 alkaen.

Puuilo avaa uuden tavaratalon Espoon Laajalahteen, Retail Park Bredikseen. Rakennustyöt alkavat kesän aikana ja uusi tavaratalo avataan vuoden päästä kesällä 2021.

Lahden Puuilo muuttaa Renkomäkeen, osoitteeseen Myyntimiehenkatu 2. Uusi tavaratalo avataan maanantaina 1.6 klo 8.00.

Puuilo-konsernin viime tammikuun lopussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli 170,5 miljoonaa euroa ja se kasvoi yli 25 % edelliseen tilikauteen verrattuna.

Puuilo avaa uuden tavaratalon Vaasaan Klemettilään. Uusi tavaratalo rakennetaan samalle tontille, jossa toimii jo ennestään LIDL. Tavoitteena on, että avajaisia vietetään alkuvuodesta 2021.

Suomen Pesäpalloliitto ja tavarataloketju Puuilo Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Puuilo avaa tavaratalon Mikkelin Karikkoon. Uusi tavaratalo avataan samaan kiinteistöön, jossa toimii jo ennestään Karikon LIDL. Uusi Mikkelin Puuilo avautuu arviolta ennen joulua.

Avaamme uuden myymälän ilman avajaishulinoita Seinäjoelle maanantaina 30.3.2020.

Adelis Equity Partners (Adelis), Puuilon toimiva johto sekä LGT Capital Partners (LGT CP) ovat sopineet järjestelystä, jossa LGT CP sijoittaa Puuiloon. LGT CP:n mukaantulo laajentaa yrityksen omistuspohjaa ja mahdollistaa Puuilon voimakkaan kasvun jatkumisen.

Puuilo muuttaa uusiin tiloihin Oulun Ruskossa, jonne rakennetaan Puuilolle uudet liiketilat. Uusi tavaratalo rakennetaan Raitotien ja Gneissitien kulmaukseen, noin kilometrin päähän nykyisestä tavaratalosta.  Uusi Ruskon Puuilo avataan syksyllä 2020. Tarkempi avajaisaikataulu tarkentuu rakennustöiden edetessä. Rakennustyöt tontilla ovat jo alkaneet maansiirtotöillä.

Puuilo -tavarataloketju kasvaa nopeasti ja avaa tavarataloja hyville sijainneille. ”Olemme etsineet jo pitkään liikepaikkaa Kotkasta ja nyt olemme löytäneet liiketilan entisestä Iskun huonekaluliikkeen kiinteistöstä. Kiinteistön laajennus- ja remontointityöt ovat alkaneet ja Puuilo- myymälän kalustaminen alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen.

Lahden Puuilo muuttaa uusiin tilohin Lahden Renkomäkeen, minne rakennetaan Puuilolle uudet liiketilat. Uusi tavaratalo avataan arviolta ensi keväänä, ennen kesäkautta.

Puuilo- tavarataloketju laajenee ja avaa uuden tavaratalon Seinäjoelle ensi vuoden keväällä. Uusi tavaratalo rakennetaan Teollisuustielle Lidl:n ja Minimanin viereen. Rakennustyöt tontilla ovat jo alkaneet vanhan rakennuksen purkutöillä. ”Kasvustrategiamme mukaisesti Puuilo kasvaa avaamalla tavarataloja potentiaalisille kauppa- alueille. Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella Puuilolla ei ole myymälöitä, joten meille on ollut selvää, että avaamme tavaratalon Seinäjoelle, heti kun löydämme sopivan tontin tai käyttöömme soveltuvan liiketilan. Seinäjoki on virkeä ja yritteliäs maakunnan keskuskaupunki ja löysimme loistavan paikan.

Tom Lång on nimitetty Puuilo Oy:n ketjupäälliköksi 3.6.2019 alkaen. Tomilla on monipuolinen historia kaupan alalta vastuullisista johtotehtävistä mm. Clas Ohlsonilta sekä Biltemasta myymälä- ja tavaratalopäällikkönä useassa eri liikkeessä, aluepäällikkönä, operatiivisena johtajana sekä toimitusjohtajana.

Puuilo-konsernin tammikuun lopussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli 136 miljoonaa euroa ja se kasvoi lähes 20 % edelliseen tilikauteen verrattuna. Liikevaihdon kasvuun vaikuttivat vahva vertailukelpoisen myynnin kehittyminen, verkkokaupan myynnin kasvu ja uusien myymälöiden avaukset. Yhtiö avasi päättyneen tilikauden aikana neljä uutta myymälää.

Puuilo avaa uuden tavaratalon Porvooseen, paloaseman naapuriin Kuninkaanportin kauppa-alueelle. Rakennustyöt alkavat lähiaikoina ja rakennus valmistuu siten, että tavaratalo avataan ennen ensi joulua.  

Puuilo avaa uuden tavaratalon Saloon, entisiin Halikon Kodin Terran tiloihin. Remonttityöt alkavat lähiaikoina ja uusi Salon tavaratalo avataan arviolta jo huhtikuussa.

Puuilo Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto ovat sopineet kaudella 2017-2018 alkaneen yhteistyökumppanuuden jatkumisesta. Maajoukkueyhteistyön lisäksi Puuilosta tulee näkyvä kansallisen kilpailutoiminnan kumppani alle 19-, alle 22- ja yleisille sarjoille suunnatun Puuilo-cupin myötä. Cup-kilpailusarja koostuu seitsemästä osakilpailusta, ja kokonaiskilpailun kolme parasta kussakin sarjassa palkitaan kauden päätteeksi Puuilo-lahjakortein. 

Puuilo avaa uuden tavaratalon Kokkolaan, näkyvälle paikalle Jyväskyläntien varrelle Kahvitielle. Rakennustyöt ovat jo alkaneet ja uusi kiinteistö valmistuu arviolta ennen kesää 2019.

Puuilo avaa alkuvuodesta 2019 uuden tavaratalon Helsinkiin, Itäkeskukseen. Uusi Puuilon tavaratalo sijoittuu Kauppakartanonkadulle, entisen Itäkeskuksen K-Citymarketin tiloihin, kauppakeskus Eastonin viereen. 

Puuilon tavarataloverkosto laajenee jälleen kahdella uudella tavaratalolla, kun yhtiö avaa uudet myymälät Riihimäelle ja Rovaniemelle. Henkilökunnan rekrytoinnit Riihimäen myymälään on jo aloitettu. 

Tarjoustavarataloketju Puuilon tammikuun 2018 lopussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa ja se kasvoi 28 % edelliseen tilikauteen verrattuna. Liikevaihdon kasvuun vaikuttivat vahva vertailukelpoisen myynnin kehittyminen, verkkokaupan myynnin kasvu ja uusien myymälöiden avaukset.

Puuilo avaa keväällä 2018 uuden tavaratalon Tampereelle Turtolan liikekeskukseen, Martinpojankadulle. Puuilolla on Tampereen alueella ennestään yksi myymälä Lielahdessa. Kesällä 2018 Puuilo avaa uuden tavaratalon Järvenpäähän. Järvenpään tavaratalo sijoittuu Boogien alueelle Riffikadulle.

Puuilo Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä tavarataloketju Puuilo nousee uutena tukijana yhdeksi liiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista. Sopimus yhteistyöstä kattaa kauden 2017-2018, ja sisältää option kaudesta 2018-2019.

Puuilo avaa lokakuussa 2017 uuden tavaratalon Raaheen. Raaheen avattava tavaratalo on kolmas uusi kauppa tämän vuoden aikana. Raahen tavaratalo sijoittuu Kamutantielle, valtatie 8:n varrelle.

Juha Saarela (43) on nimitetty Puuilo konsernin toimitusjohtajaksi. Saarelalla on pitkä kokemus vähittäiskaupan johtotehtävistä.

Puuilo avaa keväällä 2017 kaksi uutta tavarataloa, jotka sijoittuvat Kaarinaan ja Lempäälään. Kaarinan tavaratalo avataan Jännekadulle ja Lempäälän tavaratalo Ideaparkin viereen Realparkkiin.

KTM Ville Ranta (39) on nimitetty Puuilo Oy:n talousjohtajaksi 15.8.2016 alkaen. Puuilon talousjohtajana aloittavalla Ville Rannalla on laaja kokemus vaativista taloushallinnon esimiestehtävistä.

Tarjoustavarataloketju Puuilo avaa 17. myymälänsä tämän syksyn aikana Kouvolaan.

Tarjoustavarataloketju Puuilon tammikuussa päättynyt tilikausi osoitti jälleen Puuilon konseptin erinomaisen toimivuuden.

Puuilon hallituksen puheenjohtajana aloittava Timo Mänty toimii tällä hetkellä Onnisen toimitusjohtajana.

Adelis Equity Partners Fund I (”Adelis”) on sopinut ostavansa enemmistön Puuilo Oy:stä (”Puuilo”) Sentica Partners Oy:n hallinnoimalta rahastolta ja yhtiön toimivalta johdolta.

Etsitkö pörssitiedotteita? Puuilon pörssitiedotteet löydät täältä.

8.12.2021 Puuilon myymäläverkosto laajenee Pohjois-Suomessa – Uusi myymälä Tornioon

Puuilo laajentaa myymäläverkostoaan avaamalla myymälän Tornioon vuoden 2022 lopussa.

14.9.2021 Puuilon myymäläverkosto kasvaa – Uudet myymälät Lietoon ja Sastamalaan

Puuilo laajentaa myymäläverkostoaan Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla avaamalla kaksi uutta myymälää. Liedon ja Sastamalan myymälät avataan arviolta vuoden 2022 loppuun mennessä.

12.5.2021 Myymäläketju Puuilo teki ennätystuloksen – kasvu jatkunut voimakkaana jo useita vuosia

Myymäläketju Puuilo jatkoi kasvuaan ja teki huipputuloksen tilikaudella 2020. Puuilon viime vuosikymmen on ollut nousujohteinen ja samana aikana myös kannattavuus on jatkuvasti parantunut.

Puuilo muuttaa Lielahdessa entiseen Kodin Ykkösen liiketilaan Pahvitehtaankadulle. Uusi myymälä tulee olemaan merkittävästi nykyistä liiketilaa suurempi. Avajaisia vietetään kesällä 2022.

28.12.2020 Puuilo jatkaa vauhdikasta kasvuaan: avaa tavaratalon Imatralle

Puuilo avaa tavaratalon Imatralle ensi keväänä Imatran Prismaa vastapäätä sijaitsevaan kiinteistöön. Imatran Puuilo tulee olemaan jo kolmas avattava tavaratalo neljän kuukauden sisällä. Ketju avasi marraskuussa 2020 tavaratalon Mikkeliin ja helmikuussa 2021 vietetään avajaisia Vaasassa.

Markku Lampela (KTM) on nimetty Puuilon osto- ja logistiikkajohtajaksi 1.11.2020 alkaen.

Puuilo uudistaa liiketoimintansa ydinjärjestelmän IT-palveluyhtiö CGI:n kanssa. ERP-järjestelmän uudistaminen on investointi, jolla kauppaketju turvaa järjestelmiensä skaalautumisen myymäläketjun kasvuun ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Puuilo avaa uuden tavaratalon Raumalle Fere-Centerin liikekeskuksen tontille Kairakatu 1:een vuoden 2021 keväällä.

Uusia nimityksiä Puuilon johtoon – Sirkkaliisa Kulmala on nimitetty henkilöstöjohtajaksi ja Juha Parviainen tietohallintojohtajaksi.

Täysin uusi Oulun Ruskon myymälä avataan maanantaina 14.9. osoitteeseen Graniittitie 1.

Perttu Partanen on nimitetty Puuilon markkinointijohtajaksi 8.6.2020 alkaen.

Puuilo avaa uuden tavaratalon Espoon Laajalahteen, Retail Park Bredikseen. Rakennustyöt alkavat kesän aikana ja uusi tavaratalo avataan vuoden päästä kesällä 2021.

Lahden Puuilo muuttaa Renkomäkeen, osoitteeseen Myyntimiehenkatu 2. Uusi tavaratalo avataan maanantaina 1.6 klo 8.00.

Puuilo-konsernin viime tammikuun lopussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli 170,5 miljoonaa euroa ja se kasvoi yli 25 % edelliseen tilikauteen verrattuna.

Puuilo avaa uuden tavaratalon Vaasaan Klemettilään. Uusi tavaratalo rakennetaan samalle tontille, jossa toimii jo ennestään LIDL. Tavoitteena on, että avajaisia vietetään alkuvuodesta 2021.

Suomen Pesäpalloliitto ja tavarataloketju Puuilo Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Puuilo avaa tavaratalon Mikkelin Karikkoon. Uusi tavaratalo avataan samaan kiinteistöön, jossa toimii jo ennestään Karikon LIDL. Uusi Mikkelin Puuilo avautuu arviolta ennen joulua.

Avaamme uuden myymälän ilman avajaishulinoita Seinäjoelle maanantaina 30.3.2020.

Adelis Equity Partners (Adelis), Puuilon toimiva johto sekä LGT Capital Partners (LGT CP) ovat sopineet järjestelystä, jossa LGT CP sijoittaa Puuiloon. LGT CP:n mukaantulo laajentaa yrityksen omistuspohjaa ja mahdollistaa Puuilon voimakkaan kasvun jatkumisen.

Puuilo muuttaa uusiin tiloihin Oulun Ruskossa, jonne rakennetaan Puuilolle uudet liiketilat. Uusi tavaratalo rakennetaan Raitotien ja Gneissitien kulmaukseen, noin kilometrin päähän nykyisestä tavaratalosta.  Uusi Ruskon Puuilo avataan syksyllä 2020. Tarkempi avajaisaikataulu tarkentuu rakennustöiden edetessä. Rakennustyöt tontilla ovat jo alkaneet maansiirtotöillä.

Puuilo -tavarataloketju kasvaa nopeasti ja avaa tavarataloja hyville sijainneille. ”Olemme etsineet jo pitkään liikepaikkaa Kotkasta ja nyt olemme löytäneet liiketilan entisestä Iskun huonekaluliikkeen kiinteistöstä. Kiinteistön laajennus- ja remontointityöt ovat alkaneet ja Puuilo- myymälän kalustaminen alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen.

Lahden Puuilo muuttaa uusiin tilohin Lahden Renkomäkeen, minne rakennetaan Puuilolle uudet liiketilat. Uusi tavaratalo avataan arviolta ensi keväänä, ennen kesäkautta.

Puuilo- tavarataloketju laajenee ja avaa uuden tavaratalon Seinäjoelle ensi vuoden keväällä. Uusi tavaratalo rakennetaan Teollisuustielle Lidl:n ja Minimanin viereen. Rakennustyöt tontilla ovat jo alkaneet vanhan rakennuksen purkutöillä. ”Kasvustrategiamme mukaisesti Puuilo kasvaa avaamalla tavarataloja potentiaalisille kauppa- alueille. Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella Puuilolla ei ole myymälöitä, joten meille on ollut selvää, että avaamme tavaratalon Seinäjoelle, heti kun löydämme sopivan tontin tai käyttöömme soveltuvan liiketilan. Seinäjoki on virkeä ja yritteliäs maakunnan keskuskaupunki ja löysimme loistavan paikan.

Tom Lång on nimitetty Puuilo Oy:n ketjupäälliköksi 3.6.2019 alkaen. Tomilla on monipuolinen historia kaupan alalta vastuullisista johtotehtävistä mm. Clas Ohlsonilta sekä Biltemasta myymälä- ja tavaratalopäällikkönä useassa eri liikkeessä, aluepäällikkönä, operatiivisena johtajana sekä toimitusjohtajana.

Puuilo-konsernin tammikuun lopussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli 136 miljoonaa euroa ja se kasvoi lähes 20 % edelliseen tilikauteen verrattuna. Liikevaihdon kasvuun vaikuttivat vahva vertailukelpoisen myynnin kehittyminen, verkkokaupan myynnin kasvu ja uusien myymälöiden avaukset. Yhtiö avasi päättyneen tilikauden aikana neljä uutta myymälää.

Puuilo avaa uuden tavaratalon Porvooseen, paloaseman naapuriin Kuninkaanportin kauppa-alueelle. Rakennustyöt alkavat lähiaikoina ja rakennus valmistuu siten, että tavaratalo avataan ennen ensi joulua.  

Puuilo avaa uuden tavaratalon Saloon, entisiin Halikon Kodin Terran tiloihin. Remonttityöt alkavat lähiaikoina ja uusi Salon tavaratalo avataan arviolta jo huhtikuussa.

Puuilo Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto ovat sopineet kaudella 2017-2018 alkaneen yhteistyökumppanuuden jatkumisesta. Maajoukkueyhteistyön lisäksi Puuilosta tulee näkyvä kansallisen kilpailutoiminnan kumppani alle 19-, alle 22- ja yleisille sarjoille suunnatun Puuilo-cupin myötä. Cup-kilpailusarja koostuu seitsemästä osakilpailusta, ja kokonaiskilpailun kolme parasta kussakin sarjassa palkitaan kauden päätteeksi Puuilo-lahjakortein. 

Puuilo avaa uuden tavaratalon Kokkolaan, näkyvälle paikalle Jyväskyläntien varrelle Kahvitielle. Rakennustyöt ovat jo alkaneet ja uusi kiinteistö valmistuu arviolta ennen kesää 2019.

Puuilo avaa alkuvuodesta 2019 uuden tavaratalon Helsinkiin, Itäkeskukseen. Uusi Puuilon tavaratalo sijoittuu Kauppakartanonkadulle, entisen Itäkeskuksen K-Citymarketin tiloihin, kauppakeskus Eastonin viereen. 

Puuilon tavarataloverkosto laajenee jälleen kahdella uudella tavaratalolla, kun yhtiö avaa uudet myymälät Riihimäelle ja Rovaniemelle. Henkilökunnan rekrytoinnit Riihimäen myymälään on jo aloitettu. 

Tarjoustavarataloketju Puuilon tammikuun 2018 lopussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa ja se kasvoi 28 % edelliseen tilikauteen verrattuna. Liikevaihdon kasvuun vaikuttivat vahva vertailukelpoisen myynnin kehittyminen, verkkokaupan myynnin kasvu ja uusien myymälöiden avaukset.

Puuilo avaa keväällä 2018 uuden tavaratalon Tampereelle Turtolan liikekeskukseen, Martinpojankadulle. Puuilolla on Tampereen alueella ennestään yksi myymälä Lielahdessa. Kesällä 2018 Puuilo avaa uuden tavaratalon Järvenpäähän. Järvenpään tavaratalo sijoittuu Boogien alueelle Riffikadulle.

Puuilo Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä tavarataloketju Puuilo nousee uutena tukijana yhdeksi liiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista. Sopimus yhteistyöstä kattaa kauden 2017-2018, ja sisältää option kaudesta 2018-2019.

Puuilo avaa lokakuussa 2017 uuden tavaratalon Raaheen. Raaheen avattava tavaratalo on kolmas uusi kauppa tämän vuoden aikana. Raahen tavaratalo sijoittuu Kamutantielle, valtatie 8:n varrelle.

Juha Saarela (43) on nimitetty Puuilo konsernin toimitusjohtajaksi. Saarelalla on pitkä kokemus vähittäiskaupan johtotehtävistä.

Puuilo avaa keväällä 2017 kaksi uutta tavarataloa, jotka sijoittuvat Kaarinaan ja Lempäälään. Kaarinan tavaratalo avataan Jännekadulle ja Lempäälän tavaratalo Ideaparkin viereen Realparkkiin.

KTM Ville Ranta (39) on nimitetty Puuilo Oy:n talousjohtajaksi 15.8.2016 alkaen. Puuilon talousjohtajana aloittavalla Ville Rannalla on laaja kokemus vaativista taloushallinnon esimiestehtävistä.

Tarjoustavarataloketju Puuilo avaa 17. myymälänsä tämän syksyn aikana Kouvolaan.

Tarjoustavarataloketju Puuilon tammikuussa päättynyt tilikausi osoitti jälleen Puuilon konseptin erinomaisen toimivuuden.

Puuilon hallituksen puheenjohtajana aloittava Timo Mänty toimii tällä hetkellä Onnisen toimitusjohtajana.

Adelis Equity Partners Fund I (”Adelis”) on sopinut ostavansa enemmistön Puuilo Oy:stä (”Puuilo”) Sentica Partners Oy:n hallinnoimalta rahastolta ja yhtiön toimivalta johdolta.